Schoolleider PO Basisbekwaam

Door het schoolleidersregister erkende opleiding (basisbekwaam - RADO)

Factsheet

De gecertificeerde opleiding ‘Schoolleider Primair Onderwijs– basisbekwaam’ is bedoeld voor schoolleiders en toekomstige schoolleiders die zich (verder) willen bekwamen in hun vak en zich willen aan melden voor inschrijving en registratie bij het Schoolleidersregister PO. 

Een professionele schoolleider stelt de leerdoelen en het leren van de leerlingen, leraren én organisatie centraal vanuit de principes van gespreid leiderschap. In onze opleidingen voor schoolleiders leert u mensen, beleidsterreinen en organisatielagen (beter) met elkaar verbinden en daarbij een goede balans te vinden tussen ruimte en regie. In de professionaliseringstrajecten versterkt u uw competenties voor effectief leiderschap met als vertrekpunt persoonlijk leiderschap.

Aan de hand van uw eigen leervragen werkt u gedurende het hele opleidingstraject onder begeleiding toe naar de afronding van de opleiding met een assessment.

Na deze opleiding kunt u de opleiding Schoolleider PO – vakbekwaam volgen.

 

Diploma:

Schoolleider PO - basisbekwaam. Hiermee kunt u zich aanmelden voor inschrijving en registratie als RADO: Register Adjunct-directeur Onderwijs.

Data:
  • 1 tweedaagse, 8 hele dagen, 5 halve dagen en 1 dag onderzoeksbegeleiding per leerteam op locatie. Op vrijdagen in de periode eind september – begin juni. Een overzicht van alle data voor de post-bachelorcursussen Schoolleider PO Basisbekwaam en Schoolleider PO Vakbekwaam vindt u in dit overzicht.
  • In-company op afspraak
Kosten: € 4850 (vrij van btw)
Prijsinformatie:

(inclusief assessmentprocedure, kosten tweedaagse en catering)

Incompany trajecten (op maat toegespitst en/of in co-creatie) op basis van offerte.

 

Locatie: Incompany, In-overleg, Koningsbergerstraat 9 Utrecht
Toelatingseisen:

Vanaf 1 september 2017 gelden de volgende voorwaarden voor deelname aan het Schoolleiderstraject. 

U dient te beschikken over een afgeronde bacheloropleiding. De opleiding is bedoeld voor (potentieel) leidinggevenden in het onderwijs (PO, (V)SO, VO).

Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten