Psychosomatische Oefentherapie: Afstudeercursus

Factsheet

Als beroepsbeoefenaar heeft u regelmatig te maken met vakliteratuur. Bijvoorbeeld om een vraag te beantwoorden, of omdat u het aangeboden krijgt via diverse media. Om dan goed te kunnen beoordelen of de inhoud van het betreffende artikel op de juiste manier tot stand is gekomen, moet u zichzelf een aantal vragen stellen. Deze cursus geeft u de handvatten om tot een grondige analyse van de aangeboden literatuur te komen.

U kunt de cursus alleen volgen als u de vijf voorgaande cursussen van het onderwijsprogramma Psychosomatische Oefentherapie met een certificaat heeft afgerond.

U treft hier de studiegids aan van dit onderwijsprogramma.

Hogeschool Utrecht biedt vanaf cursusjaar 2016-2017 geen Onderwijsprogramma Psychosomatische Oefentherapie (OPPO) meer aan. Het huidige, in cursusjaar 2015-2016 gestarte, OPPO-programma zal eindigen in het najaar 2017.
Vanaf studiejaar 2016-2017 is het mogelijk om als 4-jaar opgeleide bachelor oefentherapeut aan te melden voor de masteropleiding Fysiotherapie. In het specialisme Psychosomatische fysiotherapie van deze masteropleiding kunnen vanaf september 2016 zowel bachelor fysiotherapeuten als bachelor oefentherapeuten participeren. Inschrijving geschiedt op volgorde van aanmelding.

Data:

16 september, 30 september, 4 november, 18 november, 2 december en 16 december 2017

Kosten: € 1175 (vrij van btw)
Prijsinformatie: De cursuskosten gelden voor het studiejaar 2016-2017.
Locatie: Heidelberglaan 7 Utrecht
Omvang:

140 studiebelastingsuren

Toelatingseisen:

Deze cursus is alleen toegankelijk voor cursisten die de vijf voorgaande cursussen van het onderwijsprogramma Psychosomatische Oefentherapie met een certificaat heeft afgerond.

Centrum voor Bewegingsstudies

Heidelberglaan 7

Heidelberglaan 7
3584 CS Utrecht

Heidelberglaan 7

Locatie-informatie

Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten