De communicatieve organisatie

Factsheet

Interne commmunicatie voor communicatieprofessionals

Ken je dat? Dat je weet dat het gedrag van je collega’s cruciaal is om een project tot een succes te maken of om een sluimerend issue niet te laten ontploffen? Dat je van alles probeert om dat gedrag te beïnvloeden maar het graag slimmer en planmatiger aanpakt zodat je ook op langere termijn profijt hebt van je inspanning? Steeds meer communicatieprofessionals zien ‘Het communicatiever maken van de organisatie’ als een van hun taken. Het gaat om een verschuiving van focus: van veel zelf communiceren naar het faciliteren en ondersteunen van het gecommuniceer van je collega’s. Goede interne communicatie is een sleutel om dat te bereiken. Zo raken mensen steviger verbonden met de doelen, met de ‘why’ van de organisatie. Succesvolle organisaties investeren daarom in de betrokkenheid en motivatie van medewerkers. Met goede interne communicatie maak je dus het verschil. Betrokkenheid en actieve participatie van medewerkers is nu een nog belangrijkere succesfactor dan het altijd al was.

Wil je de interne communicatie in je organisatie naar een hoger plan tillen? Dan is deze cursus voor jou als communicatieprofessional een must.

Past deze cursus bij jou en waarom zou je deze nou juist bij Centrum voor Communicatie & Journalistiek, Hogeschool Utrecht  doen? Bekijk het onderdeel De opleiding. Benieuwd naar het beroepsperspectief en mogelijkheden om na deze cursus/module door te studeren? Bekijk dan het onderdeel Na deze opleiding.

Open avond

Tijdens de open avond maken wij graag kennis met je. In een persoonlijk gesprek beantwoorden we al je vragen en kijken we samen welk traject het beste bij je past. Lees meer over de open avond.

Gerelateerde cursussen

Met de communicatievaardigheden uit deze cursus, kun je doorstromen naar ander communicatiecursussen: 

Data:

Najaar 2018: 2 november t/m 25 januari, 09.30 – 12.30 uur

Kosten: € 1150 (vrij van btw)
Prijsinformatie:

Dit bedrag is inclusief studiemateriaal.

Locatie: Koningsbergerstraat 9 Utrecht
Omvang:

Zes dagdelen. In de weken tussen de bijeenkomsten krijgt u opdrachten en feedback op vragen in een digitale leeromgeving. De cursus beslaat in totaal twaalf werkweken. Na het volgen van deze cursus krijgt u een certificaat van deelname.

Toelatingseisen:

Hbo-niveau. Deelname is afhankelijk van selectie. Graag ontvangen wij uw cv.

 

Centrum voor communicatie en Journalistiek

Telefoon: 088 - 481 35 00
E-mail:  ccj@hu.nl
Website: www.ccj.hu.nl
Facebook: facebook.com/ccj.hu/
Twitter: @CCJHU
Instagram: instagram.com/ccj.hu/
LinkedIn: linkedin.com

 

Koningsbergerstraat 9

Koningsbergerstraat 9
3531 AJ Utrecht 
 
Exterieur Koningsbergerstraat

Locatie-informatie

Opleidingsoverzicht

Bezoekers bekeken ook:

 
Strategische communicatieplanning en advies 
 
Storytelling
 
Informatief schrijven

 
Bekijk het totale cursusaanbod communicatie en journalistiek

Bekijk het overzicht

Open avond

Bent u toe aan de volgende stap in uw carrière? Wilt u uw kennis en vaardigheden actualiseren? U bent van harte welkom bij Hogeschool Utrecht.

We hebben een ruim aanbod om uw doelen te verwezenlijken op een manier die bij u past. Graag kijken we met u hoe u een studie met uw werk kunt combineren. Dat is mogelijk tijdens een open avond, waar we persoonlijk kennismaken en al uw vragen beantwoorden. Samen verkennen we welk traject het beste bij u(w leven) past.