Coaching van individuen en teams in organisaties

Factsheet

Deze bachelorcursus is gericht op het coachen en ontwikkelen van individuen en teams in organisaties. Organisaties en de context waarbinnen zij opereren zijn voortdurend in ontwikkeling en beweging, bijvoorbeeld door politieke, sociaal-economische of arbeidsmarktgerelateerde ontwikkelingen. Om mee te kunnen gaan in die continue veranderingen en ontwikkelingen zullen individuen, teams en leidinggevenden getraind en gecoacht moeten worden. Dat vraagt vaardigheden die betrekking hebben op ontwikkeling, verandering en groei van individuen en groepen en de begeleiding daarvan. Om anderen succesvol te kunnen begeleiden in hun ontwikkeling is het belangrijk om u allereerst bewust te zijn van uw eigen ontwikkelingsproces en de mogelijke stappen hierin. Zelfbewustzijn en zelfkennis zijn hierbij sleutelbegrippen. Vanuit die basis kunt u anderen begeleiden. In deze cursus leert u dan ook enerzijds technieken en actuele theorieën op het gebied van coaching en ontwikkeling van individuen en groepen (en groepsprocessen), anderzijds werkt u aan uw eigen ontwikkeling als individu en professional.

Data:

2 september 2017

8 lesdagen op vrijdag van 13.00-19.30 uur en op zaterdag van 10.00-16.30 uur. Cursusdata: zaterdag 2 september, vrijdag 15 september, zaterdag 30 september, vrijdag 13 oktober, zaterdag 18 november, vrijdag 1 december, zaterdag 16 december, vrijdag 12 januari. Een assessment vindt plaats eind januari/begin februari.

Kosten: € 3690 (vrij van btw)
Locatie: Padualaan 101 Utrecht
Omvang:

Na het volgen van deze cursus krijgt u een bewijs van deelname met vermelding van de studielast (840 studiebelastingsuren).

Toelatingseisen:

Geen formele. Wel de bereidheid om uzelf te ontwikkelen, feedback te geven en te ontvangen, eigen casuïstiek in te brengen en medecursisten hierin te begeleiden.

Contact

Josefien Paap
Telefoon: 06 - 48 18 26 63
E-mail: josefien.paap@hu.nl

Padualaan 101

Padualaan 101
3584 CH Utrecht


Exterieur Padualaan 101

Locatie-informatie

Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten