Built Environment

Locatie en faciliteiten

Padualaan 99

Locatie

Deze opleiding volgt u in Utrecht, het adres is: Padualaan 99. U studeert hier samen met bachelor- en masterstudenten die een opleiding volgen binnen de thema’s techniek & design of bouw & omgeving. De Padualaan is op Utrecht Science Park (USP) De Uithof. Op het USP vindt u, naast andere locaties van Hogeschool Utrecht, ook gebouwen van de Universiteit, horeca en studentenflats. Een levendige campusomgeving dus.

Bereikbaarheid

De bus doet er ongeveer twintig minuten over en stopt voor het gebouw op de Padualaan. Vanaf Utrecht CS vertrekt elke paar minuten een bus. Medio 2018 gaat de tram rijden en wordt de reistijd een stukje korter.
Tussen Padualaan 99 en 101 is een stalling voor fietsen en brommers. Motoren kunt u stallen onder het gebouw Padualaan 97.
Komt u met de auto? Houd dan rekening met betaald parkeren op USP De Uithof.

Faciliteiten

Instituutsplein

Dit is het hart van uw opleiding. De ontmoetingsplek, werk- en studieplek voor studenten en docenten van uw instituut. U vindt er diverse werk- en overlegplekken en pantry’s met de koffieautomaten en printers. Hier kunt u ook u afval gescheiden weggooien.

Werkplekken

In het gebouw zijn allerlei plekken waar u kunt studeren: projectruimtes, stiltewerkplekken en computerwerkplekken. Hebt u zelf een laptop? Dan kunt u overal een plekje zoeken, want in het hele gebouw is wifi beschikbaar.

Bibliotheek

Als HU-student kunt u gratis gebruikmaken van de HU Bibliotheek op Padualaan 99. Deze centrale bibliotheek heeft een grote collectie boeken, tijdschriften en digitale informatie. Veel van deze bronnen zijn ook thuis toegankelijk via www.bibliotheek.hu.nl met uw HU inloggegevens.

Science café
Naast de entree vindt u science café Het Proeflokaal dat wordt gerund door de studieverenigingen en waar u terecht kunt voor koffie, broodjes, borrels en evenementen.

Ask HU portal

Voor informatie over onderwijsondersteunende dienstverlening kunt u terecht op de Ask HU portal (login), de zoekmachine voor studenten van Hogeschool Utrecht. Kunt u het antwoord daar niet vinden? Dan vertelt de portal waar u terechtkunt. Bijvoorbeeld bij het Studenten Informatie Punt (STIP) (login) op de Padualaan 101. Bij het STIP kunt u onder andere terecht met vragen over in- en uitschrijven voor cursussen en tentamens, cijferverwerking en het aanvragen van uw diploma. U vindt er ook allerlei praktische zaken zoals DUO-formulieren en reglementen.

Student Service Desk

Openingstijden/bereikbaar:
Werkdagen van 09:30-16:30 uur.
E-mail: info@hu.nl
Telefoon: 088 - 481 81 81
Twitter: @HU_Utrecht
Facebook: facebook.com/hogeschoolutrecht
Whatsapp: 06 - 34101698

Koningsbergerstraat 9

Koningsbergerstraat 9
3531 AJ Utrecht 
 
Exterieur Koningsbergerstraat

Locatie-informatie

Sfeerimpressie Koningsbergerstraat 9