Built Environment

Deze opleiding in losse modules

De cursussen van de deeltijdopleiding zijn ook afzonderlijk van elkaar te volgen. U kunt naderhand de cursussen meenemen naar een volledig diploma, mocht u er op een later tijdstip voor kiezen de gehele opleiding te willen behalen.

Op dit moment wordt de volgende module aangeboden (bij voldoende aanmeldingen):

Smart Sustainable Cities (september t/m november)

Tijdens de cursus Smart Sustainable Cities brengt u (vaak letterlijk) verschillende duurzaamheidscenario’s in kaart. Scenario’s die het resultaat zijn van verzamelen, kwalificeren en analyseren van informatie met betrekking tot aspecten van duurzaamheid in de gebouwde omgeving. Met deze grafisch gepresenteerde informatie kan staand beleid, maar ook voorgenomen beleid inzichtelijk worden gemaakt. Het resultaat van de cursus draagt bij aan verantwoording van dit beleid ten aanzien van duurzaamheid binnen de gemeentegrenzen en daarbuiten.

Meer informatie

Neem contact op met deeltijd.bbe@hu.nl voor informatie over kosten en het moment van aanbod.

Student Service Desk

Openingstijden/bereikbaar:
Werkdagen van 09:30-16:30 uur.
E-mail: info@hu.nl
Telefoon: 088 - 481 81 81