Built Environment

In het kort

Als de huidige trend van verstedelijking aanhoudt woont in 2020 ongeveer 75% van alle Nederlanders in een stad. Hoe worden deze steden ingericht en hoe zorg je ervoor dat alle plekken in de stad makkelijk te bereiken zijn? Hoe kun je handig omgaan met de beperkte ruimte, en hoe bouw je een groot kantoor zonder daarbij het openbare leven te ontregelen?

De opleiding Built Environment (BBE) biedt een aantal aantrekkelijke leerroutes. Er zijn daarnaast zeven verschillende specialisaties waarin u zich verder in deze vraagstukken kunt verdiepen: Bouwen aan de stad, Engineering in een compacte stad, Stedelijke mobiliteit, Circulaire stad, Re-engineering gebouwde omgeving, Stadsmodelering en ICT en Modelmatige stedelijke ontwikkeling.

U leert om de toekomstige uitdagingen in grote in middelgrote steden vanuit verschillende oogpunten te benaderen. U werkt aan concrete stedelijke opgaven waarin u uw kennis en vaardigheden kunt aantonen. De eigen beroepspraktijk geldt daarbij een belangrijke bron voor praktijk-opdrachten. Het is ook mogelijk om deze opleiding te volgen als u in een heel ander vakgebied actief bent. Onze leerteambegeleiders helpen u dan met het vinden van geschikte praktijkvoorbeelden.

Startdatum: De deeltijdopleiding Built Environment heeft twee instroommomenten per jaar: 1 september en 1 februari. Kijk voor de aanmelddeadline bij Praktische Zaken.
Prijsinformatie:

De hoogte van het collegegeld is op jaarbasis en afhankelijk van verschillende factoren zoals opleidingsvorm (voltijd, deeltijd, duaal), nationaliteit en een eerder behaalde graad. Aan de hand van de collegegeldmeter berekent u welk collegegeldtarief voor u van toepassing is. Daarnaast moet u rekening houden met uitgaven voor literatuur.

Locatie: Padualaan 99 Utrecht
Omvang:

240 ECTS-credits

Persoonlijk advies

Afspraak-maken

Wilt u meer informatie over deze opleiding?
Maak dan hier een afspraak voor een persoonlijk advies.

Aanmelden

Student Service Desk

Openingstijden/bereikbaar:
Werkdagen van 09:30-16:30 uur.
E-mail: info@hu.nl
Telefoon: 088 - 481 81 81
Twitter: @HU_Utrecht
Facebook: facebook.com/hogeschoolutrecht
Whatsapp: 06 - 34101698