Asset Management in de gebouwde omgeving

Factsheet

Tijdens de cursus Asset Management in de Gebouwde Omgeving krijgt u inzicht in methoden en technieken waarmee u onderbouwde keuzes kunt maken voor onderhoud en renovatie van objecten in de gebouwde omgeving. Het kan daarbij ook om herbestemming of sloop gaan. U leert scenario’s voor onderhoud en renovatie te relateren aan exploitatie. Ook gaat u onderhouds- en renovatiestrategieën uitwerken tot concrete uitvoeringsplannen en -technieken. Daarnaast staan we uitgebreid stil bij het belang van ketensamenwerking.

De onderhouds- en renovatiekeuzes die u leert maken, moeten ook in de praktijk te verwezenlijken zijn. Daarom gaat u in de tweede helft van de cursus aan de slag met praktijkvraag. U leert daarbij om strategieën te vertalen naar advies.

Als u de cursus Asset Management in de Gebouwde Omgeving hebt afgerond, kunt u aan de slag als assetmanager. U geeft opdrachtgevers en -nemers advies op tactisch niveau over beheer en onderhoud van vastgoed en civiele kunstwerken.

Startdatum:

cursus in ontwikkeling, startdatum nader te bepalen

Data: nader te bepalen
Kosten: € NNB (vrij van btw)
Prijsinformatie:

Inclusief inschrijving, cursusgelden en twee toetskansen.

Als literatuur dient minimaal Jellema 13, 4e druk: ‘Asset- en onderhoudsmanagement vastgoed’ te worden aangeschaft. Daarnaast dient elke cursist rekening te houden met reiskosten voor onderwijs op de 3 verschillende locaties (Enschede, Den Haag, Utrecht).

Locatie: Johanna Westerdijkplein 75 Den Haag, M.H. Tromplaan 28 Enschede, Padualaan 99 Utrecht
Omvang: Na het volgen van deze cursus krijgt u een certificaat van deelname met vermelding van de studielast (480 studiebelastingsuren).
Toelatingseisen:

Een aantal jaren relevante werkervaring. Tijdens een adviesgesprek bekijken we of de opleiding aansluit op uw ambitie én of u past bij de opleiding.

Built Environment

Wilt u meer informatie of ondervindt u problemen bij het inschrijven? Wij helpen u graag verder.

 

Sebastian Fischer Baling
088 – 481 8459
sebastian.fischerbaling@hu.nl

 

Padualaan 99

Padualaan 99
3584 CH Utrecht

Exterieur Padualaan 99

Locatie-informatie