Accountant-Administratieconsulent

Factsheet

Deze opleiding is een essentiële aanvulling op het programma van de bacheloropleiding Accountancy. U krijgt les van ervaren en zeer deskundige docenten die zelf in de praktijk actief zijn. Doordat u werkt met theorie en met opdrachten waarin de theorie in verband wordt gebracht met de dagelijkse praktijk, ontwikkelt u snel de nodige praktisch toepasbare kennis. De opleiding is opgebouwd aan de hand van drie leerlijnen: conceptueel, beroepsproducten en Gedrag, Ethiek en besluitvorming.

De unieke kenmerken van de post-hbo-opleiding AA te Utrecht:

  • Gericht op uw persoonlijk en professionele identiteit zodat u groeit in de rol als duurzame, toekomstbestendige accountant
  • Onze focus op MKB governance: Door breed te kijken en te ondersteunen bij het inrichten van govenance bent u in staat bij te dragen aan het realiseren van de strategische doelen van de onderneming, zodat ondernemers succesvol kunnen zijn; nu en in de toekomst.
  • IT-gericht met nadruk op de keteninformatie. U bent in staat om met uw kennis en vaardigheden van IT de gehele keten te analyseren en de benodigde tool hierin te gebruiken.

Data:

De opleiding duurt twee jaar. Lesmomenten zijn op vrijdag, 6 uur werkcollege.
Startdatum: september 2019.

Kosten: € 7499 (vrij van btw)
Prijsinformatie:

Dit bedrag is inclusief inschrijving, cursusgelden en twee kansen per examen, exclusief studiemateriaal en overige kosten.

Locatie: Koningsbergerstraat 9 Utrecht
Omvang:

60 EC

Toelatingseisen:
  • Een met goed gevolg afgeronde OAT (Overall toets)
  • Afgeronde bachelor of Science, richting Accountancy*

* In een intakegesprek wordt in detail doorgenomen of de inhoud van de door uw behaalde diploma’s conform de eisen zijn.

Centre for Business and Management

Telefoon: 088 4816840
E-mail: cbm@hu.nl

     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Master Projectmanagement

 

Koningsbergerstraat 9

Koningsbergerstraat 9
3531 AJ Utrecht 
 
Exterieur Koningsbergerstraat

Locatie-informatie

Opleidingsoverzicht

Bekijk het totale overzicht aan
economie- en management
opleidingen voor professionals

Bekijk het overzicht