13 november 2018 open avond

Wilt u uw werk met een studie combineren? Dan bent u van harte welkom op onze open avond op dinsdag 13 november 2018 van 18.00 tot 21.00 uur.

Het programma is op dit moment nog in ontwikkeling. Als u een alert aanmaakt zullen we u informeren zodra het programma voor de open avond van 13 november 2018 bekend is.

Alert aanmaken

Is het tijd voor een nieuwe stap in uw carrière? Op zoek naar een deeltijdopleiding die u klaarstoomt voor een goede start in een nieuwe sector? Kom dan naar de open avond en maak kennis met ons aanbod voor professionals. U ontmoet er docenten en kunt meteen al uw vragen stellen. Woon presentaties bij van onze deeltijd bachelor- en masteropleidingen, of ga in gesprek met de adviseurs. We helpen u graag om de beste keuze te maken: de opleiding die bij u en uw ambitie past. 

Flexibel studeren

Bij de HU heeft u regie over uw eigen studie! U bepaalt zelf op welke manier en hoe snel u uw studie doorloopt. Tijdens de open avond helpen we graag om de beste keuze te maken: de opleiding die past bij uw ambities, capaciteiten en ervaring. Maar ook uw agenda: u moet werk, privé en uw nieuwe opleiding immers wel kunnen combineren.

open avond voor professionals

Een opleiding volgen bij Hogeschool Utrecht

We bieden een ruim aanbod in deeltijd bachelor- en masteropleidingen en cursussen. Ons onderwijs is praktijkgericht en stelt zoveel mogelijk de eigen werkomgeving centraal. U wordt bij ons opgeleid door ervaren (gast)docenten en lectoren die werkzaam zijn in het bedrijfsleven en specialist in uw vakgebied. Jaarlijks leiden wij zo’n 20.000 werkenden op in het verbreden en verdiepen van hun kennis en vaardigheden.

En dat doen we met succes. De Keuzegids Masters 2017 heeft ons uitgeroepen tot beste grote aanbieder van masteropleidingen onder Nederlandse hogescholen.

We ontmoeten u graag op onze open avond, zodat we samen met u de volgende stap in uw carrière zetten!

Alert voor de open avond

Maak alvast een alert aan, dan ontvangt u een e-mail als u het programma bekend is en u zich voor de open avond kunt aanmelden.

Alert aanmaken

Contact

Voor meer informatie over de opleidingen kunt u contact opnemen met de Student Service Desk:


Openingstijden/bereikbaar:
Werkdagen van 09:30-16:30 uur.
E-mail: info@hu.nl
Telefoon: 088-481 81 81
Chat: via Skype (contactpersoon info@hu.nl)
Twitter: @info_HU
What's app: 06 34 10 16 98