14 November open avond

Wilt u uw werk met een studie combineren? Dan bent u van harte welkom op onze open avond op dinsdag 14 november 2017 van 18.00 tot 21.00 uur.

Open avond

Bent u toe aan de volgende stap in uw carrière? Zoekt u een andere baan en wilt u uw perspectief op de arbeidsmarkt verbeteren? Of vraagt uw werk nieuwe kennis en vaardigheden?

We helpen u graag om de beste keuze te maken: de opleiding die bij u en uw ambitie past.

Alert aanmaken

Het programma is op dit moment nog in ontwikkeling. Als u een alert aanmaakt zullen we u informeren zodra het programma voor de open avond van 14 november 2017 bekend is.

Alert aanmaken

Een opleiding volgen bij Hogeschool Utrecht

We bieden een ruim aanbod in deeltijd bachelor- en masteropleidingen en cursussen. Ons onderwijs is praktijkgericht en stelt zoveel mogelijk de eigen werkomgeving centraal. U wordt bij ons opgeleid door ervaren (gast)docenten en lectoren die werkzaam zijn in het bedrijfsleven en specialist in uw vakgebied. Jaarlijks leiden wij zo’n 20.000 werkenden op in het verbreden en verdiepen van hun kennis en vaardigheden.

En dat doen we met succes.De Keuzegids Masters 2016 heeft ons uitgeroepen tot beste grote aanbieder van masteropleidingen onder Nederlandse hogescholen.

Keuzegids Masters 2016

We ontmoeten u graag op onze open avond, zodat we samen met u de volgende stap in uw carrière zetten!

Alert voor de open avond

Maak alvast een alert aan, dan ontvangt u een e-mail als u het programma bekend is en u zich voor de open avond kunt aanmelden.

Alert aanmaken

Contact

Voor meer informatie over de opleidingen kunt u contact opnemen met de Student Service Desk:


Openingstijden/bereikbaar:
Werkdagen van 09:30-16:30 uur.
E-mail: info@hu.nl
Telefoon: 088-481 81 81
Chat: via Skype (contactpersoon info@hu.nl)
Twitter: @info_HU

Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten