12 juni 2018 open avond

Wilt u uw werk met een studie combineren? Dan bent u van harte welkom op onze open avond op dinsdag 12 juni 2018 van 18.00 tot 21.00 uur.

Het programma is op dit moment nog in ontwikkeling. Als u een alert aanmaakt zullen we u informeren zodra het programma voor de open avond van 12 juni 2018 bekend is.

Alert aanmaken

Bent u toe aan de volgende stap in uw carrière? Zoekt u een andere baan en wilt u uw perspectief op de arbeidsmarkt verbeteren? Of vraagt uw werk nieuwe kennis en vaardigheden?

We helpen u graag om de beste keuze te maken: de opleiding die bij u en uw ambitie past.

open avond voor professionals

Flexibel studeren

Zoekt u een studie die is afgestemd op úw wensen? Een opleiding die rekening houdt met uw opgedane studie- en werkervaring en waarbij u werk en privé goed kunt combineren?

Bij de HU heeft u regie over uw eigen studie! U bepaalt zelf op welke manier en hoe snel u uw studie doorloopt. Tijdens de open avond helpen we graag om de beste keuze te maken: de opleiding die past bij uw ambities, capaciteiten en agenda.

Een opleiding volgen bij Hogeschool Utrecht

We bieden een ruim aanbod in deeltijd bachelor- en masteropleidingen en cursussen. Ons onderwijs is praktijkgericht en stelt zoveel mogelijk de eigen werkomgeving centraal. U wordt bij ons opgeleid door ervaren (gast)docenten en lectoren die werkzaam zijn in het bedrijfsleven en specialist in uw vakgebied. Jaarlijks leiden wij zo’n 20.000 werkenden op in het verbreden en verdiepen van hun kennis en vaardigheden.

En dat doen we met succes. De Keuzegids Masters 2017 heeft ons uitgeroepen tot beste grote aanbieder van masteropleidingen onder Nederlandse hogescholen.

We ontmoeten u graag op onze open avond, zodat we samen met u de volgende stap in uw carrière zetten!

Alert voor de open avond

Maak alvast een alert aan, dan ontvangt u een e-mail als u het programma bekend is en u zich voor de open avond kunt aanmelden.

Alert aanmaken

Contact

Voor meer informatie over de opleidingen kunt u contact opnemen met de Student Service Desk:


Openingstijden/bereikbaar:
Werkdagen van 09:30-16:30 uur.
E-mail: info@hu.nl
Telefoon: 088-481 81 81
Chat: via Skype (contactpersoon info@hu.nl)
Twitter: @info_HU
What's app: 06 34 10 16 98

Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten