CBM krijgt verlenging Cedeo-erkenning

08-04-2016

Begin april 2016 heeft het CBM van de onafhankelijke certificerende instantie Cedeo een verlenging gekregen van de Cedeo-erkenning. De uitkomst was zeer positief: het CBM werd gewaardeerd met een 9,6!

Cedeo erkenning CBM 

In het rapport van Cedeo worden uitspraken van studenten geciteerd:

Voortraject:
 “We hebben mijn CV, mijn vooropleiding en mijn huidige werkomgeving doorgesproken in verband met de toelatingseisen; ik kreeg de indruk dat er echt geselecteerd werd op het niveau van de kandidaten.” 

Opleidingsprogramma:
“Ook achteraf gezien kan ik zeggen dat de informatie een goed beeld gaf van wat me te wachten stond.”

Uitvoering: 
“De hele opleiding is eigenlijk gebaseerd op eigen casuïstiek. Dat vond ik er juist heel interessant aan, de stof kreeg zo handen en voeten en je leerde veel van elkaars casussen.” 

Opleiders:
“Ik vind dat we echt van geluk mogen spreken dat we dit team aan docenten hebben,” “Het zijn toppers op hun vakgebied, je kan veel van ze leren.” 

Organisatie en Administratie:
“Wat ik heel prettig vond was dat er één vaste contactpersoon was voor organisatorische vragen. Zij was vaak aanwezig en haar kon ik mailen en bellen. Ze reageerde altijd overal op en pakte het ook op. Dat werkte heel goed, ik kon van haar op aan.” 

Prijs-kwaliteitverhouding: 
“De prijs is marktconform en de service is echt goed.” 

Tevredenheid opleiding/samenwerking totaal: 
“Ze snappen heel goed dat een student binnenhalen één ding is en hem tevreden houden twee; ik vind dat ze daarin uitblinken.” 

Het rapport sluit af met de zin: “Zonder uitzonderingen geven de referenten aan dat zij de opleidingen van Hogeschool Utrecht, Centre for Business & Management zouden aanbevelen aan collega’s.”