Ontvangstbevestiging

Bedankt voor uw aanmelding.

Toelating en intake

Nadat Hogeschool Utrecht uw aanmeldingsformulier heeft ontvangen, nemen wij contact met u op om een afspraak te maken voor een intakegesprek met de opleidingsmanager en een inhoudelijk deskundige. Tijdens het intakegesprek wordt beoordeeld of u voldoet aan de toelatingseisen.

Voor de Master of Engineering gelden de volgende toelatingseisen:

• een bachelordiploma Engineering of een verwante opleiding
  • minimaal drie jaar relevante werkervaring
  • een werkomgeving die aansluit op het masterprofiel
  • goede beheersing van het Engels in woord en geschift (Engels is voertaal tijdens de colleges)

Voldoet u niet aan bovenstaande toelatingseisen, dan kunt u uw kennis en werkervaring laten toetsen, zodat toelating eventueel alsnog mogelijk is. Tijdens het intakegesprek wordt tevens gekeken of er mogelijkheden zijn voor vrijstelling van bepaalde modules in het theoretische deel van de opleiding.

Contact

Heeft u nog vragen over de inschrijfprocedure, over de inhoud van de opleiding of de aansluiting op uw persoonlijke situatie, dan kunt u contact opnemen met opleidingsmanager Sil Bruijsten. Hij is te bereiken per e-mail: sil.bruijsten@hu.nl of via telefoon: 088-481 8931.