Pakket versneld studeren voor aanvang van de studie

Doelgroep Het Pakket Versneld Studeren is bedoeld voor professionals die voorafgaand aan hun studie zekerheid willen hebben over studiepunten en studieprogramma. Of voor professionals die voor aanvang van de studie tijd over hebben en al een begin willen maken met deze studie. Het Pakket Versneld Studeren is bedoeld voor professionals met een van de volgende profielen:
  1. Professionals zonder onderwijsbevoegdheid met werkplek én minimaal 3 jaar ervaring als docent in tweedegraadsgebied.
  2. Professionals met een Pabo diploma met werkplek in tweedegraadsgebied.
  3. Professionals met een eerste- of tweedegraads bevoegdheid met werkplek in eerste- of tweedegraadsgebied.
Aangezien de professionals met bovenstaande profielen ook in aanmerking (kunnen) komen voor vrijstellingen verschillen de mogelijkheden van versneld studeren per profiel.
Traject 
  • Opdrachten, portfolio, criterium gericht interview
  • Reguliere deeltijdopleiding: 4 jaar (240 ECTS credits, per jaar 1680 uur studiebelasting) waarin de in het pakket versneld studeren behaalde vakken niet meer gevolgd hoeven te worden.
Studieduur en -belasting
  • In het jaar voordat u zich inschrijft als student werkt u aan het portfolio en de opdrachten. Als dit gereed is, volgt het criteriumgericht interview.
  • De studiebelasting hangt af van uw achtergrond en de gewenste samenstelling van het pakket/de hoeveelheid af te ronden ECTS credits.
Kosten
  • Pakket versneld studeren: ca. 900. Afhankelijk van het aantal af te ronden vakken.
  • Opleiding: zie Kosten
Aanmelden  
Resultaat 
  • U rondt voor aanvang van de studie  minimaal 5 EC tot maximaal  70 EC af van de totale 240 EC van een volledige deeltijdopleiding.

Download de brochure Pakket Versneld Studeren voor aanvang studie.

.

Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten