Incompany en op maat

De HU biedt trajecten incompany aan waarmee personeel bevoegd wordt. Dit wordt aangeboden voor het behalen van tweedegraads bevoegdheden en de bevoegdheid groepsleerkracht voor pabo-gediplomeerden.

Doelgroep

Bekwame maar onbevoegde of onderbevoegde docenten die voor de klas staan, kunnen middels een flexibele leerroute een tweedegraads bevoegdheid, of een bevoegdheid Groepsleerkracht behalen.

Doelstelling

Het vakgerichte maatwerk-opleidingstraject leidt tot een tweedegraads bevoegdheid voor een specifiek vak. Dit geeft deelnemers de bevoegdheid om les te geven op het mbo, vmbo, in de onderbouw havo en de onderbouw vwo.

Indien je kiest voor het traject Groepsleerkracht leidt dit tot een bevoegdheid voor het vmbo basis en kader onderbouw.

Traject

Kennis verwerven doe je zelf met behulp van technologie en met ondersteuning van experts.

Studieduur en belasting

De studieduur tweedegraads is volledig afhankelijk van programma. Voor het traject Groepsleerkracht bedraagt de studieduur 6-7 maanden. De studiebelasting bedraagt 20-28 uur per week.

Aanmelden

Er zijn meerdere startmomenten per jaar. Voor informatie of aanmelden kan er contact opgenomen worden met het Bureau Assessment & Validering, via assessmentbureau.fe@hu.nl.

Overige informatie

  • De kosten zijn afhankelijk van type traject. Neem voor meer informatie contact op met assessmentbureau.fe@hu.nl.
  • Minimum aantal deelnemers: 12.

Co-creatie trajecten

Naast bovenstaande trajecten is er een aantal innovatieve incompanytrajecten dat in co-creatie met de school wordt aangeboden, passend bij de situatie van de werkende professional Bekijk het overzicht hier.