Aanbod regio noordwest

Regionale scholing

Naast een groot landelijk aanbod verzorgt regio noordwest (Amsterdam) ook een aanbod speciaal opgesteld voor deze regio. Dat aanbod staat open voor iedereen die zich wil inschrijven en wordt meestal uitgevoerd  aan de Jan Tooropstraat 136 in Amsterdam, onze leslocatie iPabo Amsterdam. Ook is het mogelijk dit aanbod op uw eigen school, binnen uw eigen bestuur of binnen het eigen samenwerkingsverband op locatie te verzorgen. Neem hiervoor contact op met de opleidingsmanager.  

DENK! - begrijpend leesproject

DENK! is een begrijpend leesproject bedoeld voor scholen voor primair onderwijs, (voortgezet) speciaal onderwijs en de onderbouw van het VMBO en praktijkonderwijs. Voor België is dat de bovenbouw van het lager onderwijs, het buitengewoon onderwijs en de onderbouw van het Beroeps Secundaire Onderwijs. Lees de DENK!-folder.

PAD-leerplan

Er is een aanbod waar scholen uit kunnen kiezen. Ons PAD-leerplan is geselecteerd als bewezen interventie.

Op maat

Regio noordwest kan samen met u op zoek naar de scholings- of begeleidingsvorm die het beste bij u en uw organisatie past. Iedere situatie is uniek, daarom leveren wij desgewenst maatwerk. Neem voor vrijblijvend advies en desgewenst een offerte contact op.

Digitale scholingskiezer

Ook in de digitale scholingskiezer vindt u alle opleidingen, cursussen, maatwerk, trainingen, conferenties en andere onderwijsproducten van het Seminarium voor Orthopedagogiek. Met een paar muisklikken zet u daar de filters aan, waaronder op regio, en u vindt vervolgens direct het aanbod dat bij u past.