Aanbod regio noordoost

Naast een groot landelijk aanbod verzorgt regio noordoost (zie voor de leslocaties of kantoren onder contact) ook een aanbod speciaal opgesteld voor deze regio, zoals de mastermodules.

Post-HBO opleiding specialist jonge kind

SvO regio noordoost biedt de post-hbo-opleiding Specialist Jonge Kind aan in samenwerking met Stenden/NHL en de Gereformeerde Hogeschool Zwolle. Wilt u meer informatie, belt u dan met een van onze regiokantoren voor een uitgebreide informatiesheet. Zie de pagina contact voor de telefoon- of e-mailgegevens.

Begeleiden met de camera (eenjarige opleiding Practitioner beeldbegeleiden)

Deze opleiding is voor professionals in het onderwijs die kennis willen maken met beeldbegeleiden en deze als coachingsmethodiek willen gaan inzetten op hun school.

Beeldbegeleiden is een methodiek waarbij kijken, bespreken, betekenis verlenen en leren/ontwikkelen centraal staan.

Deze opleiding tot practitioner beeldbegeleiden houdt een training in die grotendeels bestaat uit het werken met beeldmateriaal. Iedereen die op zijn school collega’s (en/of leerlingen) begeleidt, heeft met beeldbegeleiden een krachtig middel in handen om te coachen.
Beeldbegeleiden is een activerende begeleidingsmethode die gericht is op (her)gebruik en de brede inzet van kwaliteiten, mogelijkheden en het ervaren van nieuwe alternatieven.

Nieuwsgierig geworden? Vraag meer informatie via een van onze regiokantoren.

Op maat

Regio noordoost kan samen met u op zoek naar de scholings- of begeleidingsvorm die het beste bij u en uw organisatie past.

Iedere situatie is uniek, daarom leveren wij desgewenst maatwerk. Bekijk hier bijvoorbeeld een korte impressie van ons BAS+ scholingsprogramma.

Neem voor een vrijblijvend advies of desgewenst een offerte contact met op met een van onze regiokantoren.

Digitale scholingskiezer

Naast het regionale aanbod, vindt u ook in de digitale scholingskiezer alle opleidingen, cursussen, maatwerk, trainingen, conferenties en andere onderwijsproducten van Hogeschool Utrecht. Met een paar muisklikken zet u daar de filters aan en u vindt vervolgens direct het aanbod dat bij u past.

Inschrijven Master Educational Needs

Ga naar de pagina van de Master Educational Needs deeltijd en meld u aan*.

* N.B.: indien u zich aanmeldt voor leslocatie Groningen, kiest u dan voor "Haren".