Regio noordoost (Groningen, Zwolle, Arnhem, Doetinchem, Enschede)

Regio noordoost is ontstaan als gevolg van de samenvoeging regio Noord -waar wij onze activiteiten verzorgen vanuit twee leslocaties: Groningen en Zwolle- en regio Oost -waar wij werken vanuit de leslocaties Arnhem, Doetinchem, Enschede-.

U kunt bij ons terecht voor verschillende leerroutes van de masters Educational Needs (EN).

Daarnaast verzorgen wij diverse nascholingsactiviteiten, waaronder individuele professionaliseringsdagen en cursussen, eventueel op locatie in de regio. Tevens bieden we u teamscholing, advies, begeleiding en onderzoek voor alle professionals binnen het (speciaal-)basisonderwijs, (speciaal-)voortgezet- en middelbaar beroepsonderwijs.

Alle voor ons regiokantoor werkzame docenten werken voor een Expertisecentrum en een aantal van hen doet toegepast onderzoek bij één van de Kenniscentra van Hogeschool Utrecht. Dus tijdens uw cursus of opleiding wordt u begeleid door docenten die beschikken over zeer actuele vakkennis en uitstekende onderzoeksvaardigheden.

SvO noordoost op Facebook

Wist u dat SvO noordoost een eigen Facebookpagina heeft?
Hier proberen wij u op de hoogte te houden van allerlei nieuws en ontwikkelingen binnen het Seminarium voor Orthopedagogiek, Hogeschool Utrecht en het onderwijs in het algemeen.