Nascholing in het onderwijs

Wil jij kinderen en jongeren inspireren om na te denken over hun toekomst? Wil je bijdragen aan de participatie van doven en slechthorenden aan de samenleving? Dan helpen wij je met ons onderwijs graag een stap verder. Volg een opleiding bij de HU!

Speciaal en passend onderwijs

Master Educational Needs
Werk jij met kinderen of jongeren en heb je gedifferentieerde vaardigheden nodig in je werk? De Master Educational Needs leert je alles over passend onderwijs.

Master Deaf Studies & Communication Needs
Wij vinden dat doven en slechthoren volledig mee moeten kunnen doen in de maatschappij. Vind jij dat ook? Volg dan de Master Deaf Studies & Communication Needs!

Leraar basisonderwijs

HUpabo
Wij leren je hoe jij het beste uit ieder kind kunt halen, hoe je kinderen wegwijs maakt in de wereld, hoe je lesgeeft en hoe je een goede werksfeer creëert in je klas.

Versneld studeren

Docent op het vo of mbo – versneld je diploma halen
Altijd al jongeren willen inspireren voor hun toekomst? Er zijn verschillende routes om je versneld om te laten scholen tot leraar in het vo of mbo. Ontdek via onze zelfscan welke mogelijkheden er voor jou zijn.

Bij veel van onze lerarenopleidingen kun je je eigen persoonlijke leerroute vormgeven. Lees meer over flexibel onderwijs.

Bekijk hieronder al onze opleidingen:

Bacheloropleidingen (deeltijd)

Masteropleidingen (deeltijd)

Open avond

Wil je werk en studie combineren? Kom dan naar onze open avond. We maken persoonlijk kennis en beantwoorden al je vragen. Zo helpen we je de opleiding te kiezen die bij jou en jouw ambities past.

Lees meer

Jouw persoonlijke leerroute

Zoek je een studie die rekening houdt met jouw werkervaring en waarbij je werk en privé goed kunt combineren? Bij de HU heb je regie over je eigen studie! Maak kennis met flexibel studeren!

Lees meer

Lerarenbeurs

Ben je leraar en wil je je verder specialiseren in het onderwijs? Met de ‘Lerarenbeurs voor scholing’ kun je met een flinke vergoeding een erkende hbo-bachelor- of masteropleiding volgen.

Lees meer

Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten