Kopopleiding leraar 2e graads

Factsheet

Bent u (bijna) afgestudeerd aan een hbo- of wo-bacheloropleiding en sluit uw opleiding aan op een schoolvak? Gaat u graag met jongeren om? Zou u hen echt iets bij willen brengen over uw vak? En lijkt het u leuk om op een school te werken? Dan is de kopopleiding Leraar tweedegraads van Hogeschool Utrecht iets voor u!

De kopopleiding is een eenjarige voltijd bacheloropleiding waarbij de praktijk centraal staat. U leert en werkt tegelijk. Via de kopopleiding bereidt u zich helemaal voor op het beroep leraar. Zo leert en oefent u didactische vaardigheden, pedagogische vaardigheden en verdiept u zich in het Nederlandse onderwijssysteem. Bovendien gaat u direct aan de slag op een school.

Prijsinformatie: De hoogte van het collegegeld is op jaarbasis en afhankelijk van verschillende factoren zoals opleidingsvorm (voltijd, deeltijd, duaal), nationaliteit en een eerder behaalde graad. Aan de hand van de collegegeldmeter berekent u welk collegegeldtarief voor u van toepassing is.
Locatie: Padualaan 97 Utrecht
Toelatingseisen: Om aan de kopopleiding te kunnen beginnen, moet u recent een bachelor- of masteropleiding hebben afgerond die direct aansluit bij een schoolvak. Bekijk hier de toelatingseisen.