Introductiecursus Velotype

Tijdens de introductiecursus Velotype maakt u kennis met het speciale toetsenbord dat schrijftolken gebruiken: de Velotype Pro.

Velotype ProAls u zich heeft aangemeld voor de Associate-degree-opleiding Schrijftolk heeft u door het volgen van de introductiecursus al een voorsprong in vaardigheden als u met de opleiding start. Bovendien kunt u goed onderzoeken of de opleiding echt iets voor u is.

Bent u tolk Nederlandse gebarentaal en speelt u misschien met de gedachte om uw tolkmogelijkheden te verbreden? En bent u benieuwd of het werk als schrijftolk iets voor u is, maar wilt u zich nog niet meteen inschrijven voor de Associate degree Schrijftolk? Dan is deze korte introductiecursus de uitgelezen kans om dit uit te vinden.

Cursusduur

De introductiecursus Velotype bestaat uit vijf bijeenkomsten, verdeeld over twee maanden.

Data en lestijden

In totaal zijn er in de zomerperiode van 2018 vijf bijeenkomsten gepland, steeds van 16.30 tot 20.30 uur: maandag 2 juli, donderdag 5 juli, maandag 9 juli, donderdag 12 juli en maandag 20 augustus. Naast deze bijeenkomsten wordt er in deze periode ook zelfstudie van de deelnemers verwacht.

Kosten

Uw deelname aan deze introductiecursus kost € 175 (vrij van BTW). Hiervoor ontvangt u een factuur van Hogeschool Utrecht. Daarnaast dient u zelf het Velotype Pro toetsenbord te huren. Neem hiervoor contact op met info@velotype.com. Als u aangeeft dat u meedoet met de introductiecursus Velotype van Hogeschool Utrecht, kunt u deze huren voor € 200 voor de maanden juli en augustus. Hiervoor krijgt u een factuur van Velotype. Het toetsenbord wordt na betaling geleverd.

Locatie

Hogeschool Utrecht
Instituut voor Gebaren, Taal & Dovenstudies
Padualaan 97, 3584 CH Utrecht
Lokaal PL97-3.041

Omvang

Na het volgen van deze cursus ontvangt u een bewijs van deelname.

Toelatingseisen

Geen; voor toelating tot de opleiding Ad Schrijftolk is een havo- of mbo-diploma (niveau 4) nodig.

Aanmelden

U kunt zich aanmelden via de button aan de rechterzijde van deze pagina. Aanmelden is mogelijk tot maandag 18 juni 2018. In het opmerkingenveld van het aanmeldformulier kunt u aangeven of u wel of niet staat ingeschreven voor de Ad Schrijftolk.

Meer informatie

Voor inhoudelijke informatie over deze cursus kunt u mailen naar: secretariaat.igtd@hu.nl.

Schrijf je in voor de introductiecursus

Aanmelden