Introductiecursus Velotype

Tijdens de introductiecursus Velotype maakt u kennis met het speciale toetsenbord dat schrijftolken gebruiken: de Velotype Pro.

Velotype ProAls u zich heeft aangemeld voor de Associate-degree-opleiding Schrijftolk heeft u door het volgen van de introductiecursus al een voorsprong in vaardigheden als u met de opleiding start. Bovendien kunt u goed onderzoeken of de opleiding echt iets voor u is.

Bent u tolk Nederlandse gebarentaal en speelt u misschien met de gedachte om uw tolkmogelijkheden te verbreden? En bent u benieuwd of het werk als schrijftolk iets voor u is, maar wilt u zich nog niet meteen inschrijven voor de Associate degree Schrijftolk? Dan is deze korte introductiecursus de uitgelezen kans om dit uit te vinden.

Cursusduur
De introductiecursus Velotype bestaat uit vijf bijeenkomsten, verdeeld over twee maanden.

Data en lestijden
Maandag 3 juli, donderdag 6 juli, maandag 10 juli, donderdag 13 juli en maandag 21 augustus 2017, van 16:30 tot 20:30 uur. Naast deze bijeenkomsten wordt er in deze periode ook zelfstudie van de deelnemers verwacht.

Kosten
Uw deelname aan deze introductiecursus kost € 175,- . Daarnaast dient u zelf het Velotype Pro toetsenbord te huren. Neem contact op met info@velotype.com. Als u aangeeft dat u meedoet met de introductiecursus Velotype van Hogeschool Utrecht, kunt u deze huren voor € 200,- voor de maanden juli en augustus. Op de eerste cursusdag (maandag 3 juli) krijgt u de Velotype uitgereikt.

Locatie
Hogeschool Utrecht
Instituut voor Gebaren, Taal & Dovenstudies
Padualaan 97, 3584 CH Utrecht

Omvang
Na het volgen van deze cursus ontvangt u een bewijs van deelname.

Toelatingseisen
Alle cursisten met minimaal een havo- of mbo-diploma (niveau 4) zijn toelaatbaar.

Aanmelden
U kunt zich aanmelden via de button aan de rechterzijde van deze pagina. Aanmelden is mogelijk tot maandag 19 juni. In het opmerkingenveld van het aanmeldformulier kunt u aangeven dat u staat ingeschreven voor de AD Schrijftolk.

Meer informatie
Voor inhoudelijke informatie over deze cursus kunt u mailen naar: secretariaat.igtd@hu.nl.

Schrijf je in voor de introductiecursus

Aanmelden

Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten