Ontvangstbevestiging

Bedankt voor uw aanmelding.

Wij nemen contact met u op om een afspraak te maken voor een intakegesprek. Voor het volgen van een Masterclass of een cursus wordt er geen intakegesprek gehouden, maar wordt er vooraf wel gekeken of u voldoet aan de toelatingseisen.

Intake

Het intakegesprek wordt gevoerd met de opleidingsmanager en een inhoudelijk deskundige. Tijdens het intakegesprek wordt beoordeeld of u voldoet aan de toelatingseisen (zie hieronder). Daarnaast wordt er gekeken of u in aanmerking komt voor vrijstelling van modules in het theoretische deel van de opleiding. Ook is er de mogelijkheid voor uzelf om uw vragen te stellen die nog heeft over de opleiding.

Toelatingsvereisten

Voor toelating tot de masteropleiding, een Masterclasses of een cursus dient u:

• in het bezit te zijn vaneen bachelordiploma met bedrijfskundige en/of informaticacomponenten
  • minimaal twee jaar relevante werkervaring
  • een werkomgeving die aansluit op het masterprofiel
  • een goede beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift (Engels is voertaal tijdens de colleges)

Wanneer u niet voldoet aan bovenstaande toelatingseisen, dan kunt u uw kennis en werkervaring laten toetsen, zodat toelating eventueel alsnog mogelijk is. Vragen over deze procedure kunt u stellen aan de opleiding.

Contact

Mocht u na het lezen van de informatie op de site (nog) vragen hebben over de inhoud van de opleiding of de aansluiting op uw persoonlijke situatie, dan kunt u contact met ons opnemen. Wanneer u liever een persoonlijk gesprek met ons wilt voeren of een brochure wilt aanvragen, dan is dat ook mogelijk. Het opleidingssecretariaat staat u graag te woord. Het secretariaat is te bereiken via e-mail: jorien.deridder@hu.nl of telefoon: 088 - 481 8687.

Hogeschool Utrecht
Faculteit Natuur & Techniek
Nijenoord 1
3552 AS  UTRECHT

Hogeschool Utrecht - FNT
Academie voor Techniek & Innovatie
T.a.v. Secretariaat MoI
Postbus 182 - kamer D.06.09b
3500 AD  UTRECHT

Momenteel vinden er vele werkzaamheden plaats in de omgeving Utrecht. De routebeschrijving kan hierdoor niet helemaal accuraat zijn. Voor de beste bereikbaarheid kunt u kijken www.utrechtbereikbaar.nl.