Schoolopleider samen opleiden in vo en mbo

Speciaal voor (startende) schoolopleiders in opleidingsscholen

Factsheet

De schoolopleider op een opleidingsschool is verantwoordelijk voor aansturing van de werkplekbegeleider die de Leraren in Opleiding (studenten van de lerarenopleiding) begeleidt. Soms begeleidt de schoolopleider ook docenten binnen de school. Als schoolopleider onderhoudt u intensief contact met de interne begeleider van Instituut Archimedes en de directie van uw eigen school. Centrum Archimedes biedt schoolopleiders een speciaal opleidingstraject aan. Hierbij staat de praktijk van de schoolopleider centraal.

Data: De opleiding die start in oktober is helaas vol. Deelname is niet meer mogelijk. Indien u interesse heeft voor de opleiding die start in oktober 2018 kunt u dat kenbaar maken via een mail naar ca@hu.nl
Kosten: € 1875 (vrij van btw)
Locatie: Incompany, Padualaan 97 Utrecht
Omvang:

Na het volgen van deze cursus krijgt u een bewijs van deelname met vermelding van de studielast (84 studiebelastingsuren).

Toelatingseisen:
  • lesbevoegdheid (minimaal tweedegraads of PDG)
  • in de rol van schoolopleider werkzaam zijn of gaan werken

Centrum Archimedes

Telefoon: 088 - 481 73 13 (voor vragen die geen betrekking hebben op contractonderwijs kunt u contact opnemen met 088 - 481 79 99).
E-mail: ca@hu.nl
Website: onderwijsenopvoeding.hu.nl