Co‐Teaching in de praktijk

Factsheet

Wilt u zich verder professionaliseren op masterniveau, maar niet direct de volledige masteropleiding Educational Needs: Leraar Speciaal Onderwijs volgen? Wilt u zich verdiepen in specifieke onderwerpen en zoekt u kwalitatief hoogstaande cursussen? Wij bieden u deze met onze mastermodules. De onderwerpen van de mastermodules zijn actueel en hebben een grote relevantie voor de ontwikkelingen in uw werkveld en vakgebied. Er wordt nadrukkelijk een link gelegd met actuele, wetenschappelijke inzichten op nationaal en internationaal niveau. Kortom, een perfecte mogelijkheid om uw kennis en vaardigheden op een hoger niveau te brengen.

Incompany: deze module kan óók op locatie worden aangeboden. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden, neem dan contact op met één van de regiokantoren.

Data:

Bekijk de data en lestijden onder 'Roostering' bij Praktische informatie.

Kosten: € 690 (vrij van btw)
Prijsinformatie:

Deze scholing kan in aanmerking komen voor vergoeding middels prestatieboxen.

Locatie: Incompany, Posthumalaan 90 Rotterdam
Omvang:

Na het volgen van deze module krijgt u een bewijs van deelname met vermelding van de studielast (140 studiebelastingsuren). Ook is het mogelijk om via een tijdelijke inschrijving in de bachelor-/masteropleiding - waar deze module een onderdeel van is - aan een toets deel te nemen. Hiermee kunt u 5 ECTS credits behalen. Meer informatie hierover leest u in de flyer.

Toelatingseisen:

U bent in het bezit van een afgeronde bacheloropleiding. De module is geschikt voor onderwijsprofessionals die zich als co-teacher willen oriënteren en/of willen bekwamen.

Open avond 17 april

Wilt u werk en studie combineren? Wilt u uw kennis verbreden? Kom dinsdag 17 april naar de open avond!


open avond voor professionals


Bewaren

Komt u ook?

Seminarium voor Orthopedagogiek

Het Seminarium voor Orthopedagogiek verzorgt vanuit haar regiokantoren opleidingen door heel Nederland.Contactinformatie

Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten