Onderbouwen van de beroepspraktijk

Factsheet

In deze module wordt een vraag uit de beroepspraktijk op systematische wijze vanuit de literatuur beantwoord. In aansluiting op de module ‘master in de beroepspraktijk’ wordt verder ingegaan op het systematisch opzetten van een (literatuur)zoekstring en op de beoordeling van de kwaliteit van wetenschappelijk onderzoek. De student leert de resultaten op een gestructureerde wijze samen te vatten, hierover een eigen oordeel te vormen en aanbevelingen voor het praktijkveld te formuleren.

Data: Maandagen: 9 feb, 2 mrt, 23 mrt, 20 apr, 1 jun, en 15 jun 2015. Tussen 13.00 uur en 18.00 uur onder voorbehoud van faciliteiten. Toetsdag: 22 juni 2015
Kosten: € 938 (vrij van btw)
Prijsinformatie:

Dit bedrag is inclusief toetsing.

Locatie: Heidelberglaan 7 Utrecht
Omvang:

Na het volgen van deze module krijgt u een bewijs van deelname met vermelding van de studielast (140 studiebelastingsuren). Ook is het mogelijk om via een tijdelijke inschrijving in de bachelor-/masteropleiding - waar deze module een onderdeel van is - aan een toets deel te nemen. Hiermee kunt u 5 ECTS credits behalen. Meer informatie hierover leest u in de flyer.

Toelatingseisen:

Deze cursus behoort tot de opleiding verkorte master Fysiotherapie. U dient geregistreerd te staan in het Centraal Kwaliteitsregister van het KNGF als specialist in kinderfysiotherapie, geriatriefysiotherapie, manuele therapie, sportfysiotherapie en/ of psychosomatische fysiotherapie. Naast een afgeronde, Nederlandse bacheloropleiding fysiotherapie dient u gedurende de cursus minimaal 8 uur werkzaam te zijn als specialist.

Toelating geschiedt op basis van het aantal beschikbare plaatsen.

Centrum voor Bewegingsstudies

Heidelberglaan 7

Heidelberglaan 7
3584 CS Utrecht

Heidelberglaan 7

Locatie-informatie

Bolognalaan 101

Bolognalaan 101
3584 CJ Utrecht
 
Exterieur Bolognalaan 1

Locatie-informatie

Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten