Opleiding docent NT2

Opleidingstraject voor (startende) docenten Nederlands als tweede taal

Factsheet

Het doceren van Nederlands als tweede taal (NT2) is een vak apart. Daarom biedt Centrum Archimedes de post-bachelorcursus opleiding docent NT2 aan. Aankomend- en ervaren NT2 docenten kunnen zich hiermee onderscheiden op de nu geheel vrije markt van NT2- en inburgeringscursussen. Certificering is een noodzaak. Deze opleiding van Hogeschool Utrecht wordt aangeboden in een vorm van blended learning: 18 bijeenkomsten wisselt u af met begeleid leren op afstand in een digitale leeromgeving. Theorie wordt gekoppeld aan praktijk, want start- en eindpunt zijn uw eigen NT2-lessen. Deze leert u nog beter te voorzien van didactische kwaliteit en karakter in een platform van leren, uitwisseling en ontmoeting.

Data: Vrijdag 7 september 2018
Kosten: € 3150 (vrij van btw)
Prijsinformatie: Bovenstaande kosten zijn inclusief € 100 inschrijfkosten, die direct na inschrijving gefactureerd worden. Voor de inschrijfkosten wordt geen restitutie verleend. Wanneer u na het intakegesprek te horen krijgt dat u toelaatbaar bent voor de opleiding, dan ontvangt u nog een restfactuur van € 3050.
Locatie: Utrecht Science Park (De Uithof)
Omvang:

Na het volgen van deze cursus krijgt u een certificaat met vermelding van de studielast (840 studiebelastingsuren).

Toelatingseisen:
  • U dient te beschikken over minimaal een hbo-diploma.
  • U werkt of loopt stage als NT2-docent gedurende het opleidingsjaar (minimaal 6 uur per week).

Centrum Archimedes

Telefoon: 088 - 481 73 13 (voor vragen die geen betrekking hebben op contractonderwijs kunt u contact opnemen met 088 - 481 79 99).
E-mail: ca@hu.nl
Website: onderwijsenopvoeding.hu.nl

Padualaan 97

Padualaan 97
3584 CH Utrecht


Exterieur Padualaan 97

Locatie-informatie