U weet waar u aan begint

U weet waar u aan begint: deze studie kunt u succesvol afronden! Een flexibele opleiding bij de HU biedt u persoonlijke begeleiding, duidelijkheid en overzicht.

Lessituatie Post HBO Domstad

Beginnen aan een deeltijdopleiding is nogal wat! Terug in de schoolbanken, studeren, toetsen en opdrachten maken. Twijfelt u of u het wel aan kunt? Dat is logisch. Wij helpen u om het duidelijk en overzichtelijk te maken. Bij de HU weet u waar u aan begint, kunt u met enthousiasme aan uw studie beginnen én deze tot een goed einde brengen.

• U krijgt helder antwoord op uw inhoudelijke en praktische vragen.
    Wij gaan voor de start van uw studie uitgebreid met u in gesprek over uw wensen, motivatie, ervaringen en ambities.
  • U krijgt een studiecoach die u persoonlijk kent en u ondersteunt om de studie goed te doorlopen.
    Deze studiecoach begeleidt u bij uw inhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling.
  • U krijgt duidelijk inzicht in de inhoud en opbouw van de opleiding en de gevraagde tijdsinvestering en capaciteiten.
    U maakt met uw studiecoach en eventueel uw werkgever afspraken over hoe u uw studie succesvol kunt doorlopen. De afspraken worden vastgelegd in een overeenkomst waarin de toetsen en onderwijs- en begeleidingsroute zijn vastgelegd. Zo is het voor u direct helder wat u te wachten staat.
  • U staat er niet alleen voor. Er vindt heldere communicatie plaats met uw docenten en medestudenten.
    • U studeert in een kleinschalig leerteam met veel persoonlijke aandacht.
    • De online leeromgeving ondersteunt heldere en snelle communicatie met uw docenten en medestudenten.

Vragen?

Heeft u behoefte aan meer informatie over onze flexibele opleidingen? We helpen u graag bij het maken van de juiste keuze!