RSS feed
  • "Gesprekken onderzoeken helpt organisaties aansluiten bij hun publiek"

29-09-2017 Annette Klarenbeek

Op 28 september is Annette Klarenbeek officieel benoemd als lector van de programmalijn ‘gesprek’ van het HU-lectoraat Crossmediale Communicatie in het Publieke Domein (PubLab). In haar openbare les vertelde ze wat gespreksanalyse kan betekenen voor een succesvolle communicatiestrategie.

• Eva Asperslag wint afstudeerprijs met onderzoek naar terugval bij GHB-verslaving

26-09-2017 Jeltje de Bosch Kemper prijs 2017

Eva Asperslag heeft de Jeltje de Bosch Kemper Best Practice Award 2017 gewonnen voor haar afstudeeronderzoek naar terugvalmanagement bij afhankelijkheid van de drug GHB. De prijs wordt ieder jaar door de Master Advanced Nursing Practice van Hogeschool Utrecht uitgereikt aan de student die het beste afstudeeronderzoek heeft uitgevoerd. Asperslag wint hiermee 1000 euro.

• De zeven krachten van Begeleid Uitdagend Onderwijs

13-09-2017 Faculteit Educatie

Drs. Tjerk de Boer, opleider, trainer en adviseur bij het nascholingscentrum van HUpabo bij Hogeschool Utrecht, heeft een artikel gepubliceerd over Begeleid Uitdagend Onderwijs in het vakblad Prima Onderwijs.

• HU opent collegejaar 2017-2018 met pleidooi voor samenwerking

24-08-2017 jaaropening 2017

Docenten, medewerkers en studenten van Hogeschool Utrecht hebben op donderdag 24 augustus samen met partners uit kennisinstellingen en de beroepspraktijk het collegejaar 2017/2018 feestelijk geopend. De jaaropening had als thema ‘De HU van Morgen’. Collegevoorzitter Jan Bogerd: “Samenwerking is nodig. Samenwerking zit in ons DNA.”

• HU schoolt hoogopgeleiden om tot ICT'ers

24-08-2017 ICT omscholing

In september start de HU met een nieuw opleidingstraject, ICT Omscholing Business Analist. Hiermee kunnen hoogopgeleiden (hbo en wo) zonder specifieke IT-achtergrond zich laten omscholen naar een IT-functie op hbo-niveau en direct in een baan van start gaan.

Nieuwsredactie

Heb je nieuws of evenementen die geschikt zijn voor op deze pagina? Mail het dan naar de nieuwsredactie via content@hu.nl.

HU Onderzoekers

Maak kennis met de onderzoekers van de HU.

Onderzoekers