Open avond druk bezocht

15-06-2017

Op dinsdag 13 juni bezochten bijna zevenhonderd belangstellenden de open avond voor professionals van Hogeschool Utrecht (HU). Op een informatiemarkt en via verschillende presentaties lieten bezoekers zich informeren over de deeltijd- en duale opleidingen, masters en cursussen van de HU.

Open avond

Dat is bijna 72 % meer dan op de open avond in juni 2016. Bent u op de open avond geweest en wilt u de informatie over de opleiding van uw interesse nog eens rustig nalezen, of wilt u zich aanmelden voor een opleiding bij de HU? Kijk dan op www.werkenstudie.hu.nl.

Hogeschool Utrecht (HU) is een ambitieuze hogeschool in een dynamische omgeving. We verzorgen onderwijs en verrichten onderzoek. We leiden professionals op die gewild zijn op de arbeidsmarkt en zijn onlosmakelijk verbonden met de regio Utrecht.