Workshop Collegiale consultatie: Beïnvloeden van gedrag, begin bij jezelf (dit evenement is geweest)

22-11-2017

Veel leraren in het basisonderwijs zijn parttime werkzaam en hebben niet de tijd om een volledige post-bacheloropleiding te volgen. Om toch te kunnen voldoen aan de eisen van het register leraar, biedt Hogeschool Utrecht het gehele jaar door workshops aan die afgeleid zijn van de post-bacheloropleidingen voor leraren in het primair onderwijs. Op 14 september kunt u de eerste workshop ‘Collegiale consultatie: Beïnvloeden van gedrag, begin bij jezelf’ van drs. Tjerk de Boer volgen.

Irriteert u zich wel eens aan het gedrag van anderen? Thuis of op de werkvloer? Daar kunt u wat aan doen! U krijgt zicht op uw interpersoonlijke stijl en de manier waarop u met anderen omgaat. U leert hoe u door verandering van uw stijl het interactiepatroon kunt doorbreken om vervolgens het gedrag van de ander te kunnen beïnvloeden. U verdiept zich in Roos van Leary. Dit gebeurt oonder andere door middel van een spel met oefeningen, bedoeld om de acht gedragingen van de mens goed te kunnen herkennen. Vervolgens oefent u in het doorbreken van interactiepatronen. Dit gebeurt door middel van een rollenspel.

Over de workshops voor leraren in het primair onderwijs

Hier vindt u een overzicht van alle workshops voor leraren in het primair onderwijs. Het staat u vrij hoeveel workshops u tijdens een cursusjaar volgt. Als u deelgenomen heeft aan een workshop (die is aangemeld bij register leraar) krijgt u van ons een bewijs van deelname met daarop de thematiek en de tijdsinvestering.

Als u zich op tijd heeft ingeschreven voor een workshop, krijgt u een week voor de workshop een voorbereidende opdracht om de kennis en vaardigheden waarmee u tijdens de workshop kennis maakt, zo optimaal mogelijk te verbinden met uw eigen onderwijspraktijk.

U kunt zich inschrijven via het inschrijfformulier.

Kosten: 50 euro per workshop

Datum en locatie: 22 november 2017, Padualaan 97, Utrecht.

Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten