Conferentie The Perfect Storm: onderwijsinnovatie (dit evenement is geweest)

16-02-2018

Op 16 februari 2018 organiseren HU Instituut Archimedes met PerfectStorm en HKU een innovatieconferentie op het gebied van onderwijs en leren.

Perfect Storm 16 feb 2018

Design Thinking, Learning Design and Leading Creativity komen samen in dit enerverende event waar je met jouw team werkt aan jullie onderwijsinnovatiedoelen, begeleid door internationale experts. Met als resultaat dat je een enorme innovatieslag maakt, samen met je team of voor je organisatie.

De hele dag door word je op Perfect Storm gestimuleerd met nieuwe ideeën, met best practices in campfiresessies en nieuwe tools. De internationale keynote speakers hebben veel ervaring op het gebied van innovatie, onderwijs en andere gebieden. Vanuit Hogeschool Utrecht zijn ook veel onderwijsexperts vertegenwoordigd. Tijdens campfire sessies delen alle deelnemers verhalen met betrekking tot onderwijsvernieuwing en inspirerende voorbeelden van innovatie. Van chat bots tot hologrammen en vernieuwende lesvormen: Perfect Storm 2018 belooft een inspirerende dag te worden.

Praktische informatie

Datum: vrijdag 16 februari.
Tijd: van 8.30 tot 17.00 uur.
Locatie: Pastoefabriek, Rotsoord 3, 3523 CL Utrecht.
Doelgroep: onderwijsprofessionals en docenten.
Kosten: deelname per persoon 395 euro, per team van vijf mensen 1750 euro.

Meer informatie en aanmelden op www.perfectstorm.nl.

Instituut Archimedes / HU organiseert deze conferentie met PerfectStorm.