Evenementen

RSS feed
 • Workshop Collegiale consultatie: Beinvloeden van gedrag, begin bij jezelf (dit evenement is geweest)

  13-09-2017 Faculteit Educatie

  Irriteert u zich wel eens aan het gedrag van anderen? Thuis of op de werkvloer? Daar kunt u wat aan doen!

 • Workshop 21st Century skills: Redeneren door schema's te maken (dit evenement is geweest)

  20-09-2017 Faculteit Educatie

  Leren redeneren omvat een aantal vaardigheden die u en uw leerlingen kunnen leren. Met behulp van het online programma de Rationale, maakt u kennis met het argumentatie-mapping en tijdens de workshop krijgt u suggesties hoe u met uw leerlinge, maar ook met uw collega’s gebruik kan maken van het programma, ter verbetering van het redeneren.

 • Groepsplan gedrag

  25-09-2017 Logopediepraktijk

  Het is een volkswijsheid dat je problemen beter kunt voorkómen dan ze achteraf oplossen. Preventie van gedragsproblemen staat dan ook centraal in het boek van Kees van Overveld: Groepsplan Gedrag, planmatig werken aan passend onderwijs. Deze ochtend wordt verder op deze thematiek ingegaan.

 • Workshop Kindercoaching inleidende workshop

  27-09-2017 Faculteit Educatie

  In het passend onderwijs worden leraren in het primair- en voortgezet onderwijs meer dan ooit uitgedaagd om flexibel in te spelen op diversiteit en aan te sluiten bij alle leerlingen. De kunst om preventief te werken of bij ontstane problemen tot effectieve mogelijkheden te komen, ligt voornamelijk in het actief betrekken van de leerling zelf.

 • De Master spreekt... privacywet 2018 (AVG)

  29-09-2017 Natascha van Duuren en Richard Claassens

  Per 25 mei 2018 is de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) in alle EU-lidstaten van toepassing. Alle organisaties moeten zich hieraan houden. Wat houdt dit volgens de wetgever precies in? Welke concrete aanknopingspunten biedt de huidige en toekomstige wetgeving? We praten u graag bij hierover.

Nieuwsredactie

Heb je nieuws of evenementen die geschikt zijn voor op deze pagina? Mail het dan naar de nieuwsredactie via content@hu.nl.

Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten