Evenementen

RSS feed
 • Festival of Entrepreneurial Learning (dit evenement is geweest)

  17-11-2017 Onderwijs professionals

  Op 17 november is het Festival of Entrepreneurial Learning (FOEL). Dit festival vindt plaats in de Global Entrepreneurship Week en biedt docenten (en studenten) via tien workshops de kans zich te verdiepen in en ervaring op te doen met verschillende onderdelen van state of the art ondernemerschap.

 • Workshop Collegiale consultatie: Pendelen in de ijsberg van de mens

  22-11-2017 Faculteit Educatie

  U bent in staat om als gespreksleider een effectief gesprek met een collega te voeren, waarbij persoonlijke kwaliteiten van deze collega centraal staan. Hieronder verstaan wij een interessant samenspel van kennis, vaardigheden, inzicht, opvattingen, motivatie, bezieling en persoonlijkheid dat specifieke gedragskwaliteiten omvat, die onlosmakelijk verbonden zijn met uw collega.

 • Diagnostiek en therapie van afasie: het belang van werkwoorden

  24-11-2017 Roelien Bastiaanse

  Het Academisch Netwerk Logopedie Utrecht (ANLU) organiseert op vrijdag 24 november de lezing 'Diagnostiek en therapie van afasie: het belang van werkwoorden.' Een Capita Selecta voordracht van Prof. Dr. Roelien Bastiaanse, Hoogleraar Neurolinguïstiek, directeur EMCL, IDEALAB

 • Workshop 21st Century skills: Redenen en drogredenen, hoe maken we er gebruik van in ons denken

  29-11-2017 Lessituatie Padualaan 97

  Veel leraren in het basisonderwijs zijn parttime werkzaam en hebben niet de tijd om een volledige post-bacheloropleiding te volgen. Om toch te kunnen voldoen aan de eisen van het register leraar, biedt Hogeschool Utrecht het gehele jaar door workshops aan die afgeleid zijn van de post-bacheloropleidingen voor leraren in het primair onderwijs. Op 30 november kunt u de workshop ‘21st Century skills: Redenen en drogredenen, hoe maken we er gebruik van in ons denken’ van drs. Rob Gertsen volgen.

 • Kinderen leren omgaan met een vechtscheiding

  11-12-2017 vechtscheiding thumb2

  Een(vecht)scheiding heeft impact op het gedrag van leerlingen. Hoe kunnen we als school een beschermende factor zijn om deze leerlingen een houvast te bieden in die moeilijke tijd?

Nieuwsredactie

Heb je nieuws of evenementen die geschikt zijn voor op deze pagina? Mail het dan naar de nieuwsredactie via content@hu.nl.

Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten