Evenementen

RSS feed
 • Workshop Hoogbegaafdheid: Hoogbegaafde leerlingen, conflicten en intensiteit

  22-02-2017

 • Workshop Klassenmanagement: Methoden-gebruik, van slaaf naar regisseur

  08-03-2017 Studieplek Padualaan 97

  Veel leraren in het basisonderwijs zijn parttime werkzaam en hebben niet de tijd om een volledige post-bacheloropleiding te volgen. Om toch te kunnen voldoen aan de eisen van het register leraar, biedt Hogeschool Utrecht het gehele jaar door workshops aan die afgeleid zijn van de post-bacheloropleidingen voor leraren in het primair onderwijs. Op 8 maart 2017 kunt u de workshop ‘Klassenmanagement: Methoden-gebruik, van slaaf naar regisseur’ van drs. Tjerk de Boer volgen.

 • Openbaar college Duurzame Monumentenzorg

  14-03-2017 Duurzame monumentenzorg

  Birgit Dulski (NIBE) geeft het college ‘Aanpak en beoordelen van monumenten’. Hierin beschrijft zij hoe zij vanuit het NIBE met de opgave van duurzame monumentenzorg omgaat, en met de balans tussen het effect van de beoogde duurzame ingrepen en het effect op de cultuurhistorische waarden. Birgit legt aan de hand van diverse voorbeelden uit hoe zij zelf de afweging maakt welke duurzame ingrepen acceptabel/wenselijk zijn in een monument en welke niet.

 • Workshop "Using the elevator up & down.” Over differentiëren tijdens de Engelse les

  15-03-2017 Studieplek Padualaan 97

  Veel leraren in het basisonderwijs zijn parttime werkzaam en hebben niet de tijd om een volledige post-bacheloropleiding te volgen. Om toch te kunnen voldoen aan de eisen van het register leraar, biedt Hogeschool Utrecht het gehele jaar door workshops aan die afgeleid zijn van de post-bacheloropleidingen voor leraren in het primair onderwijs. Op 15 maart 2017 kunt u de workshop ‘vvtoE: "Using the elevator up & down.” Over differentiëren tijdens de Engelse les’ van Mirjam Zevenboom volgen.

 • Openbaar college Bouwhistorie en Restauratie

  21-03-2017 Fort

  Jeroen van der Werf (Stichting Monumenten Bezit) geeft een college ‘Fort! Vestingbouw van 1540 tot 1940’. Tijdens dit college passeert 400 jaar vestingbouw in Nederland de revue: de typen forten die werden gebouwd, hoe ze werden belegerd, de ontwikkeling van vuurwapens, explosieven en infrastructuur en de veranderingen in het denken over onze landsverdediging.

Nieuwsredactie

Heb je nieuws of evenementen die geschikt zijn voor op deze pagina? Mail het dan naar de nieuwsredactie via content@hu.nl.

Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten