Evenementen

RSS feed
 • Bootcamp Big Data in het Gezondheidsdomein

  30-05-2017

  Op 30 mei gaat een nieuwe editie van de bootcamp ‘Big Data in het Gezondheidsdomein van U CREATE van start. In vier los te volgen workouts maak je kennis met de waarde van (big) data in het gezondheidsdomein.

 • Werkconferentie Zorg en Veiligheid

  01-06-2017

  Veiligheid in zorginstellingen is volop in het nieuws. Welke integrale veiligheidsaanpak is nodig als zich een calamiteit voordoet zoals een brand of infectiegevaar in een zorginstelling? Wat zijn de effecten van minder beschikbare verpleging op de (sociale) veiligheid? En wat is de juiste balans tussen informatie, privacy en medische efficiëntie? De roep om versterking van de integrale veiligheid in de zorg is urgent.

 • De Master spreekt over de harde realiteit en de toekomst van BPM’

  09-06-2017 congres

  ‘BPM is dood, leve BPM!’ Het vakgebied Business Process Management maakt grote ontwikkelingen door, maar stiekem is er eigenlijk weinig veranderd. Processen worden nog steeds gemodelleerd om het modelleren en er wordt nog steeds niet gemanaged op deze processen. Bent u eigenlijk wel klaar voor die volgende stap, voordat we het over de toekomst en de trends van BPM gaan hebben?

 • Open avond voor professionals

  13-06-2017 Open avond voor professionals

  Wilt u uw kennis verbreden en uw carrièrekansen vergroten? Kom dinsdag 13 juni 2017 naar de open avond voor professionals!

 • Update Dyslexie

  14-06-2017

  Op deze middag worden recente publicaties en inzichten besproken op het gebied van dyslexie en ernstige lees/spellingproblemen. Ook gaan we onderwerpen bespreken n.a.v. eventuele vragen én ruimen we tijd in om één of twee casussen te bespreken. Heb je zin en tijd om te participeren, geef je dan op middels de aanmeldknop hiernaast.

Nieuwsredactie

Heb je nieuws of evenementen die geschikt zijn voor op deze pagina? Mail het dan naar de nieuwsredactie via content@hu.nl.

Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten