Evenementen

RSS feed
 • Informatiebijeenkomsten Master Educational Needs (t/m september 2018)

  06-03-2018 Lessituatie Padualaan 97

  Het Seminarium voor Orthopedagogiek organiseert in 2018 informatiebijeenkomsten over de Master Educational Needs: Leraar Speciaal Onderwijs en het modulaire aanbod.

 • Workshop Klassenmanagement: Methoden-gebruik, van slaaf naar regisseur

  07-03-2018 Studieplek Padualaan 97

  Veel leraren in het basisonderwijs zijn parttime werkzaam en hebben niet de tijd om een volledige post-bacheloropleiding te volgen. Om toch te kunnen voldoen aan de eisen van het register leraar, biedt Hogeschool Utrecht het gehele jaar door workshops aan die afgeleid zijn van de post-bacheloropleidingen voor leraren in het primair onderwijs. Op 8 maart 2017 kunt u de workshop ‘Klassenmanagement: Methoden-gebruik, van slaaf naar regisseur’ van drs. Tjerk de Boer volgen.

 • Workshop Hoogbegaafdheid: Keep it positive!

  14-03-2018 Entree Padualaan 97

  Veel leraren in het basisonderwijs zijn parttime werkzaam en hebben niet de tijd om een volledige post-bacheloropleiding te volgen. Om toch te kunnen voldoen aan de eisen van het register leraar, biedt Hogeschool Utrecht het gehele jaar door workshops aan die afgeleid zijn van de post-bacheloropleidingen voor leraren in het primair onderwijs. Op 1 februari 2017 kunt u de workshop ‘Hoogbegaafdheid: Keep it positive!’ van Mirjam Zevenboom volgen.

 • ADHD of toch autisme

  21-03-2018 adhd

  Bij deze nascholing, op 21 maart 2018, staan de huidige ontwikkelingen op het gebied van ADHD en Autisme centraal.

 • Taal- en leesconferentie 2018: Goed taalonderwijs vergroot de kansen van ieder kind

  23-03-2018 Lesgeven aan kinderen

  Ben je geïnteresseerd in goed taalonderwijs? Wil je weten welke nieuwste onderzoeksresultaten van belang zijn voor je dagelijkse praktijk, welke vraagstukken er leven in de praktijk en hoe je de handreikingen vanuit de verschillende workshops kunt vertalen naar de praktijk? Kom dan op vrijdag 23 maart 2018 naar de eerste Noord-Hollandse Taal- en leesconferentie.

Nieuwsredactie

Heb je nieuws of evenementen die geschikt zijn voor op deze pagina? Mail het dan naar de nieuwsredactie via content@hu.nl.

Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten