Evenementen

RSS feed
 • Workshop: Executieve functies en leer/studievaardigheden

  16-05-2018 Lessituatie Padualaan 97

  In deze workshop staan we stil bij executieve functies, aandacht en alertheid, leren, leerstijlen, ontwikkelings(on)mogelijkheden, persoonlijkheidskenmerken, motivatie en schoolsucces.

 • Open middag Master Expertleerkracht Primair Onderwijs (MEPO)

  16-05-2018 Educatie

  Tijdens de open middag van de Master Expertleerkracht Primair Onderwijs (MEPO) op woensdag 16 mei vertellen we u alles over de opleiding en bekijken we samen welke mogelijkheden de MEPO u te bieden heeft.

 • Superdiversiteit: een brandende kwestie?

  16-05-2018 Onderwijs professionals

  Op 16 mei organiseert het Seminarium voor Orthopedagogiek een studiedag met als titel 'Superdiversiteit, een brandende kwestie'?

 • Internationale conferentie - Teacher in Europe 2018

  16-05-2018

  Op 16, 17 en 18 mei 2018 gaan studenten van lerarenopleidingen uit heel Europa aan de slag met het thema diversiteit. Lijkt je dat leuk? Schrijf je dan nu gratis in voor de internationale conferentie Teacher in Europe 2018.

 • Workshop Opbrengst Gericht Werken: Onderwijs je onderwijs!

  16-05-2018 Lessituatie Padualaan 97

  Veel leraren in het basisonderwijs zijn parttime werkzaam en hebben niet de tijd om een volledige post-bacheloropleiding te volgen. Om toch te kunnen voldoen aan de eisen van het register leraar, biedt Hogeschool Utrecht het gehele jaar door workshops aan die afgeleid zijn van de post-bacheloropleidingen voor leraren in het primair onderwijs. Binnenkort kunt u de workshop ‘Opbrengst Gericht Werken: Onderwijs je onderwijs!’ van drs. Tjerk de Boer volgen.

Nieuwsredactie

Heb je nieuws of evenementen die geschikt zijn voor op deze pagina? Mail het dan naar de nieuwsredactie via content@hu.nl.

Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten