Schoolleider PO Vakbekwaam

Door het schoolleidersregister erkende opleiding (vakbekwaam - RDO)

Factsheet

De gecertificeerde opleiding Schoolleider Primair Onderwijs - vakbekwaam is bedoeld voor schoolleiders die het certificaat basisbekwaam hebben behaald en zich nog verder willen ontwikkelen en zich willen laten registreren bij het Schoolleidersregister PO als RDO 

Een professionele schoolleider stelt de leerdoelen en het leren van de leerlingen, leraren én organisatie centraal vanuit de principes van gespreid leiderschap. In onze opleidingen voor schoolleiders leert u mensen, beleidsterreinen en organisatielagen (beter) met elkaar verbinden en daarbij een goede balans te vinden tussen ruimte en regie. In de professionaliseringstrajecten versterkt u uw competenties voor effectief leiderschap met als vertrekpunt persoonlijk leiderschap.

Aan de hand van uw eigen leervragen werkt u gedurende het hele opleidingstraject onder begeleiding toe naar de afronding van de opleiding met een assessment.

Aan deze opleiding gaat de opleiding Schoolleider PO – basisbekwaam vooraf.

 

Diploma:

Schoolleider po - vakbekwaam. Hiermee kunt u zich aanmelden voor inschrijving en registratie als RDO: Register Directeur Onderwijs.

Data:
  • 1 tweedaagse, 8 hele dagen, 4 halve dagen en 2 dagen begeleiding bij de praktijkopdracht per leerteam op locatie. Op vrijdagen in de periode eind september – begin juni. Een overzicht van alle data voor de post-bachelorcursussen Schoolleider PO Basisbekwaam en Schoolleider PO Vakbekwaam vindt u in dit overzicht.
  • In-company op afspraak
 
Kosten: € 4850 (vrij van btw)
Prijsinformatie:

(inclusief catering en kosten tweedaagse)

Incompany trajecten (op maat toegespitst en/of in co-creatie) op basis van offerte.

Locatie: Incompany, In-overleg, Koningsbergerstraat 9 Utrecht
Toelatingseisen:

Vanaf 1 september 2017 gelden de volgende voorwaarden voor deelname aan het Schoolleiderstraject.  

U dient te beschikken over een afgeronde bacheloropleiding. Deze opleiding is bedoeld voor (potentieel) leidinggevenden in het onderwijs (PO, (V)SO, VO). Tevens hebt U de modulen Basisbekwaam Schoolleiderschap succesvol afgerond (of certificaat Basisbekwaam Schoolleider bij een andere vergelijkbare opleiding behaald).

Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten