Schoolleider PO Vakbekwaam

Door het schoolleidersregister erkende opleiding (vakbekwaam - RDO)

Factsheet

Een professionele schoolleider stelt de leerdoelen en het leren van de leerlingen, leraren én organisatie centraal vanuit de principes van gespreid leiderschap. In onze opleidingen voor schoolleiders leert u mensen, beleidsterreinen en organisatielagen (beter) met elkaar verbinden en daarbij een goede balans te vinden tussen ruimte en regie. In de professionaliseringstrajecten versterkt u uw competenties voor effectief leiderschap met als vertrekpunt persoonlijk leiderschap.

Aan de hand van uw eigen leervragen werkt u gedurende het hele opleidingstraject onder begeleiding toe naar de afronding van de opleiding met een assessment.

Aan deze opleiding gaat de opleiding Schoolleider PO – basisbekwaam vooraf.

Diploma:

Schoolleider po - vakbekwaam. Hiermee kunt u zich aanmelden voor inschrijving en registratie als RDO: Register Directeur Onderwijs.

Data:
  • 1 tweedaagse, 8 hele dagen, 4 halve dagen en 2 dagen begeleiding bij de praktijkopdracht per leerteam op locatie. Op vrijdagen in de periode eind september – begin juni. Een overzicht van alle data voor de post-bachelorcursussen Schoolleider PO Basisbekwaam en Schoolleider PO Vakbekwaam vindt u in dit overzicht.
  • In-company op afspraak

Kosten: € 4850 (vrij van btw)
Prijsinformatie:

(inclusief catering en kosten tweedaagse)

Incompany trajecten (op maat toegespitst en/of in co-creatie) op basis van offerte.

Locatie: Incompany, In-overleg, Koningsbergerstraat 9 Utrecht
Toelatingseisen:

Vanaf 1 september 2017 gelden de volgende voorwaarden voor deelname aan het Schoolleiderstraject.

U dient te beschikken over een afgeronde bacheloropleiding. Deze opleiding is bedoeld voor (potentieel) leidinggevenden in het onderwijs (PO, (V)SO, VO). Tevens hebt U de modulen Basisbekwaam Schoolleiderschap succesvol afgerond (of certificaat Basisbewaam Schoolleider bij een andere vergelijkbare opleiding behaald).