Kinderoefentherapie: Gedragsproblemen bij kinderen

Factsheet

Diagnostiek en interventie 3 is de derde cursus uit de reeks van zes van het Onderwijsprogramma voor de specialisatie Kinderoefentherapie. De cursus is gericht op het herkennen van diverse gedragsproblemen en welke invloed de kinderoefentherapeutische interventie hierop heeft. Tevens wordt er aandacht besteed aan de diverse vormen van speciaal (basis)onderwijs in Nederland.

Wegens gebrek aan belangstelling zal vanaf studiejaar 2017-2018 de opleiding Kinderoefentherapie niet meer van start gaan.

Het is mogelijk om als 4-jaar opgeleide bachelor oefentherapeut aan te melden voor de opleiding Master Fysiotherapie. In het specialisme Kinderfysiotherapie van deze masteropleiding kunnen zowel bachelor fysiotherapeuten als bachelor oefentherapeuten participeren. Zie voor meer informatie www.mfys.hu.nl. Voor studiejaar 2017-2018 bestaat voor deze opleiding inmiddels een wachtlijst.

Data:

8 april, 13 mei, 20 mei, 3 juni, 10 juni en 24 juni 2017 van 9.00 tot 15.30 uur.

Kosten: € 925 (vrij van btw)
Prijsinformatie: De cursuskosten gelden voor het studiejaar 2016-2017.
Locatie: Bolognalaan 101 Utrecht (tijdelijke locatie)
Omvang:

140 studiebelastingsuren

Toelatingseisen:

Oefentherapeuten Cesar en Mensendieck (in bezit van bachelordiploma indien u zich wilt specialiseren) en andere paramedici. Cursus 1 (Basisschoolkind) is verplicht om andere cursusonderdelen te kunnen volgen.

Centrum voor Bewegingsstudies

Heidelberglaan 7

Heidelberglaan 7
3584 CS Utrecht

Heidelberglaan 7

Locatie-informatie

Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten