Human Resource Management

Factsheet

Aan de slag als personeelsmanager, HR-adviseur of verantwoordelijke voor personeelsbeleid in een verwante functie? Na de deeltijd hbo-opleiding Human Resource Management bent u er in alle opzichten klaar voor. U heeft de kennis, het inzicht en de vaardigheden die nodig zijn voor de human resource specialist van vandaag en van morgen. De hoge waardering voor onze opleiding vanuit de beroepspraktijk is daarvan het beste bewijs.

In drie minuten de essentie van de vernieuwde deeltijdopleiding zien?

Met de opleiding Human Resource Management (HRM) ontwikkelt u zich tot deskundige op het brede gebied van personeel, management en organisatie.

U houdt zich bezig met het verbeteren van HR-processen en u wordt vaardig in de rol van zowel intern als extern adviseur. U leert daarbij hoe u over de grenzen van uw organisatie heen kijkt en succesvol samenwerkt met anderen, zowel binnen als buiten uw eigen organisatie. Immers, geen enkele organisatie staat in de wereld van nu op zichzelf. Goed samenwerken, verbinden en netwerken zijn belangrijke vaardigheden die u tot gedreven HR-adviseur van de toekomst zullen maken.

Daarnaast krijgt u gedurende de opleiding begeleiding bij uw persoonlijke professionalisering. De deeltijdopleiding HRM is een praktijkgerichte opleiding. De studieopdrachten zijn direct toe te passen in uw eigen werksituatie en de docenten, die grotendeels in de beroepspraktijk werkzaam zijn, zorgen ervoor dat de aansluiting met het werkveld actueel is. De opleiding kent een flexibele opzet met thematische modules die het mogelijk maakt de studie te versnellen of een studiepauze in te lassen.

Flexibel onderwijs

Uw eigen leertempo van uw deeltijdstudie bepalen? Een toets maken zonder dat u colleges heeft gevolgd? Flexibel onderwijs betekent dat u uw eigen leertempo en –traject kunt bepalen. Kortom u heeft regie over uw eigen studie, waardoor deze zo optimaal mogelijk aansluit op uw werk- en privéleven. Bent u benieuwd hoe dit  precies werkt? Maak kennis met flexibel onderwijs.

Data:

De opleiding Human Resource Management in deeltijd start bij voldoende aanmeldingen 4 keer per jaar op 1 september, 1 november, 1 februari en 1 april. Kijk voor de aanmelddeadline bij Praktische Zaken.

 

Eens in de twee weken staat een cursusdag gepland, beurtelings de vrijdag (13:00 – 20:30) en de zaterdag (10:00 – 16:30).

Kosten: € 1800 (vrij van btw)
Prijsinformatie:

De hoogte van het collegegeld is op jaarbasis en afhankelijk van verschillende factoren zoals opleidingsvorm (voltijd, deeltijd, duaal), nationaliteit en een eerder behaalde graad. Aan de hand van de collegegeldmeter berekent u welk collegegeldtarief voor u van toepassing is. Daarnaast moet u rekening houden met uitgaven voor literatuur.

Locatie: Padualaan 101 Utrecht
Omvang:

De studielast is onder meer afhankelijk van eerdere opleidingen en ervaring en bouwt op tot het hbo-eindniveau van 240 ECTS credits. De opleiding duurt gewoonlijk 4 jaar. Als u kiest voor een versnelling door meerdere leerwegonafhankelijke toetsen per periode te maken, is het mogelijk sneller uw HRM diploma op HBO niveau te behalen.

Toelatingseisen:

Wanneer u jonger bent dan 21 jaar, dient u een diploma mbo-niveau 4, havo of vwo te hebben behaald. Wanneer u ouder bent dan 21 jaar en u geen diploma mbo-niveau 4, havo of vwo hebt behaald, dient u een toelatingsexamen te doen. Meer weten? Bekijk de toelatingseisen.

Meer weten?

Neem contact met ons op:

Centrum voor Arbeid en Organisatie
e-mail:info.hrmdeeltijd@hu.nl
www.cvao.hu.nl

Waarom HRM aan de HU?

Docente Roos Hijner vertelt:

Persoonlijk Advies

Afspraak-maken

Wilt u meer informatie over deze opleiding? Neem contact op met onze leerteamcoaches voor een persoonlijk studieadvies: info.hrmdeeltijd@hu.nl

Waarom bij de HU?

Lees hier wat het werkveld van de opleiding vindt.

Padualaan 101

Padualaan 101
3584 CH Utrecht


Exterieur Padualaan 101

Locatie-informatie