HR business impact

Factsheet

U bent verantwoordelijk voor people management. Samen met mensen een goede professionele organisatie neerzetten, synergie bereiken; daar staat u voor.
U loopt een paar jaar mee en ervaart dat veranderingen en trends zich in een steeds hoger tempo opvolgen. Werknemers veranderen, hebben andere behoeften en wensen, organisatievormen worden losser, nieuw leiderschap, constante veranderprojecten, roep om meetbare impact en duurzaamheid, HR 3.0 en dan ook nog steeds wijzigende wetten en systemen.
Het is bijna niet bij te benen en vraagt veel. Af en toe stilstaan en vakkundig bijtanken is daarom essentieel.

Data:

Nog niet bekend.

Kosten: € 3150 (vrij van btw)
Prijsinformatie:

Als u aan bepaalde voorwaarden voldoet, mag u studiekosten aftrekken. Meer informatie vindt u op de site van de Belastingdienst.

Locatie: Padualaan 101 Utrecht
Omvang:

Na het volgen van deze cursus krijgt u een bewijs van deelname met vermelding van de studielast (420 studiebelastingsuren).

Toelatingseisen:

Het instroomniveau voor de leergang is hbo werk- en denkniveau. Dit wordt bepaald op basis van de rol en positie van de deelnemer binnen de organisatie waarin deze werkt, evenals de complexiteit van het takenpakket waar deze verantwoordelijk voor is. Er wordt gekozen voor een groepsintake, waar de deelnemers op individuele basis een toelatingsproduct voor moeten voorbereiden. Dit product wordt later tevens als leermateriaal (onderdeel van het portfolio) ingezet bij het volgen van de leergang.

Contact

Padualaan 101

Padualaan 101
3584 CH Utrecht


Exterieur Padualaan 101

Locatie-informatie

Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten