Onderwijs en Opvoeding

Wij hebben op Hogeschool Utrecht een passie voor leren. Die brengen wij over op onze studenten en cursisten, zodat zij die passie kunnen doorgeven aan hun leerlingen. Met een vernieuwend en door onderzoek gevoed onderwijs- en nascholingsaanbod dragen we in partnerschap met het werkveld actief bij aan de innovatie en kwaliteit van het onderwijs van de toekomst.

Op deze site vindt u het aanbod voor onderwijs- en opvoedingsprofessionals vanuit verschillende instituten en centra binnen de HU en het landelijk opererende Seminarium voor Orthopedagogiek (SvO) in één overzicht.*

Kijk in het menu links voor ons nascholingsaanbod voor leraren, leidinggevenden en begeleiders in het:

Of voor informatie over:

Het merendeel van onze opleidingen en cursussen wordt aangeboden in een blended leeromgeving die het mogelijk maakt deels plaatsonafhankelijk en tijdsflexibel te studeren. Op de pagina over ons vindt u meer informatie over het didactisch concept achter blended learning en andere algemene informatie.

Heeft u een specifieke vraag? Neem dan contact op met een van onze centra.

*Het aanbod vanuit de volgende instituten en centra is opgenomen op deze site: Instituut / Centrum Archimedes, Instituut / Centrum Theo Thijssen, het Seminarium voor Orthopedagogiek, Instituut voor Gebarentaal, Tolken en Dovenstudies en Ecologische Pedagogiek.