In-company

In-company

Heeft u als bedrijf of organisatie specifieke opleidingswensen? Dan helpen wij u graag. Centrum voor Natuur & Techniek ontwikkelt cursussen en opleidingen waarvan de inhoud, niveau en duur zijn afgestemd op uw specifieke behoeften en wensen. U wilt bijvoorbeeld uw werknemers informeren over nieuwe inspectie- en keuringstechnieken, maar u wilt geen energie en tijd verspillen aan algemene cursussen en reizen. Dan kunnen wij trainingen organiseren die voor u op maat gesneden zijn en in uw bedrijf of zelfs op de werkvloer worden gegeven. Een andere door u gekozen locatie is ook mogelijk.

Cursus op maat

Centrum voor Natuur & Techniek heeft jarenlange ervaring met het op specificatie uitvoeren van scholingstrajecten voor klanten uit uiteenlopende branches. Zo verzorgden wij eerder in-company opleidingen voor bedrijven uit onder andere de petrochemische industrie, de telecomsector, de utiliteits- en woningbouw, farmaceutische bedrijven, ziekenhuizen, energieleveranciers, gemeentelijke, provinciale en landelijke overheidsinstellingen en defensie.

Kwaliteit voorop

In principe is voor ons volledige cursusaanbod in-company maatwerk mogelijk. Ook is het mogelijk om bepaalde cursussen en modules van het open onderwijs te combineren. Uiteraard staat kwaliteitsborging bij al dit maatwerk altijd voorop. Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij nemen graag de mogelijkheden met u door!

Overige expertise

Om verschillende redenen kunnen cursussen en opleidingen in de loop der jaren uit het reguliere aanbod genomen zijn. Dat betekent niet automatisch dat wij als organisatie deze know-how niet meer in huis hebben. Naast alle op deze site specifiek genoemde cursussen en opleidingen hebben wij bijvoorbeeld ook expertise op de volgende gebieden:

  • Dunne Plaattechnologie
  • Kunststoftechnologie
  • Kwaliteitszorg voor Laboratoriummedewerkers
  • Gedragsfarmacologie
  • Information Systems Security
  • Projectmanagement voor Directievoerders
  • Quality Engineering
  • Projectmanagement binnen de technische sector

Heeft u, voor uzelf of voor (meerdere) medewerkers, belangstelling voor een van bovenstaande trajecten, informeert u dan naar de mogelijkheden

Centrum voor Natuur & Techniek

Wilt u meer informatie of ondervindt u problemen bij het inschrijven? Wij helpen u graag verder.
 
Telefoon: 088 - 481 88 88
E-mail: werkenstudie@hu.nl

www.cvnt.nl