Medewerkers

Yolanda Jongebreur-MosterdYolanda Jongebreur-Mosterd

Programmaleider Marketing & Communicatie

Yolanda gaat als een speer; een inspirerende, energieke kracht binnen CCJ. Zij heeft aandacht voor elke collega, als steun en toeverlaat én als sparringpartner. Commercieel en integer incompanytrainingen in de markt zetten is haar doel. Marketing staat met recht vóór Communicatie in haar functie. Hierdoor draagt zij als geen ander bij aan de groei van CCJ.
 


Martine LeijdingMartine Leijding

Programmaleider Schriftelijke Communicatie

Schrijven. Goed schrijven. Beter schrijven. Tevreden cursisten, maar ook tevreden docenten. Daar staan Martine én het schrijfcursuspakket voor. Klanten bedienen met incompanytrainingen die écht maatwerk zijn. Luisteren. Adviseren. Meedenken. Kwaliteit leveren. Samen met de docent. En ondertussen leren. Het is mensenwerk, en dat vindt zij nou juist zo leuk.
 


Sabine Donker

Programmaleider Journalistiek

Wat heb je nog te leren als je al jaren actief bent als professional in de journalistiek? Wij zeggen: heel veel! In een veranderende mediawereld is het voor de journalisten van nu van levensbelang om zich te blijven ontwikkelen. De Nieuwe Journalist is een Multi-talent: een marketeer, media-storyteller, blogger, snapchatter, twitteraar, data-analist, improvisator en onderzoeker in een. De luxe om alleen maar te beschikken over een vlotte schrijfstijl of betrouwbare onderzoek vaardigheden is tegenwoordig niet meer genoeg. Bij CCJ steunen we je graag in je ontwikkeling met een aantrekkelijk en gevarieerd opleidingsaanbod.

Wil je meer weten? Bel of mail Sabine Donker, zelf vroeger journaliste en altijd aan het ontwikkelen en leren.
 


Ali OuzakarAli Ouzakar

Planning en Organisatie

Voor respect en trouw ben je bij Ali aan het goede adres. CCJ ondervindt dit al jaren. Ali staat voor je klaar, voor medewerkers en docenten, maar ook voor anderen binnen de faculteit. Ali is de huisvader van CCJ.

Centrum voor communicatie en Journalistiek

Telefoon: 088 - 481 35 00
E-mail:  ccj@hu.nl
Website: www.ccj.hu.nl
Facebook: facebook.com/ccj.hu/
Twitter: @CCJHU
Instagram: instagram.com/ccj.hu/
LinkedIn: linkedin.com

 

Volg ons op twitter