Incompany

Uw medewerkers zijn professionals in een dynamische werkomgeving
U wilt een gerichte training, afgestemd op de situatie binnen uw eigen organisatie
U wilt dat uw medewerkers schrijven volgens een bepaalde stijl binnen een bepaald concept

CCJ helpt u uw doel te bereiken.


Incompany

Het grootst mogelijke resultaat voor uw organisatie

Stem de inhoud van de training af op uw wensen. U bepaalt waar het zwaartepunt ligt.

Praktijkgericht en direct resultaat

De trainingen van CCJ bevatten veel oefeningen, gericht op de directe praktijk van uw medewerkers. Leren, doen en leren doen, dáár gaat het om. Met als gevolg een direct zichtbare kwaliteitsverbetering voor uw medewerkers en organisatie.

Wilt u het niveau van uw medewerkers verder professionaliseren? Benut de expertise van CCJ en neem contact op met een van onze adviseurs. Dit kan telefonisch via 088-481 3500 of per e-mail via ccj@hu.nl .

CCJ in de praktijk

Enkele recente verzorgde trainingen:

  • Publieksgericht artikelen schrijven: Hogeschool Utrecht, Faculteit Maatschappij en Recht - najaar 2012
  • Online research: diverse kranten en tijdschriften (landelijk en regionaal) - najaar 2012
  • Datajournalistiek:  diverse kranten en tijdschriften (landelijk en regionaal) - najaar 2012
  • Onderzoeksjournalistiek: Provinciale Zeeuwse Courant - zomer 2012

Wij verzorgden ook trainingen voor:
HDC Media, Telegraaf, Holland Combinatie, Ministerie van Defensie, Wegener, Algemeen Dagblad, NOS, Sanoma Uitgevers, CBS, Politie Rotterdam Rijnmond, FNV Bondgenoten, Ministerie van Buitenlandse Zaken, Belastingdienst, Gemeente Apeldoorn, Hogeschool Utrecht, Hogeschool Arnhem Nijmegen, Wageningen UR, Onderwijsbond CNV, ABN AMRO, KPN, Delta Lloyd, GGD Midden-Nederland, Nederlandse Hartstichting, Rivierduinen, De Efteling, Groenlinks, RIVM, Pon’s Automobiel handel VNO-NCW, Grontmij.

Testimonials

Digitaal

Cécile Nowack, Eindredacteur HAN.nl

De websites van de HAN hebben de laatste jaren een grote professionaliseringslag doorgemaakt. Dit leidde tot meer webredacteuren die delen van internet of intranet gingen bijhouden. Om de kwaliteit van de content te verhogen hebben we incompany webschrijfcursussen hebben aangeboden voor zowel beginners als gevorderden. Door de goede kwaliteit van de docent en de soepele organisatie rondom de cursussen gaan we nu voor het vijfde jaar de trainingen incompany aanbieden. De deelnemers van de cursussen zijn enthousiaste webredacteuren geworden. En daarnaast heeft onderzoek uitgewezen dat de bezoekers van onze sites erg tevreden zijn over de inhoud en de vorm van de webteksten.

Schrijven

Yvonne Hoogewerf, Gemeente Skarsterlân

Skarsterlân is een Friese gemeente met ambities. Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel en daar investeren wij graag in. Duidelijkheid in onze communicatie is daar een belangrijk onderdeel van. Om onze mensen te stimuleren helder te schrijven, hebben we gezocht naar een opleider die ons op een creatieve wijze hiermee op weg kon helpen. Uit gesprekken met meerdere opleiders kregen wij het gevoel dat het Centrum voor Communicatie & Journalistiek van Hogeschool Utrecht het beste bij onze ambities aan zou sluiten. Terecht, bleek na een aantal incompanytrainingen: de trainer van Hogeschool Utrecht laat onze mensen op creatieve wijze zien hoe je op een correcte, maar toch leesbare en creatieve wijze een goede tekst kan schrijven.

Centrum voor communicatie en Journalistiek

Telefoon: 088 - 481 35 00
E-mail:  ccj@hu.nl
Website: www.ccj.hu.nl
Facebook: facebook.com/ccj.hu/
Twitter: @CCJHU
Instagram: instagram.com/ccj.hu/
LinkedIn: linkedin.com

 

Volg ons op twitter

Word lid van de CCJ-LinkedIn groep

LinkedIn