Centrum voor Communicatie en Journalistiek

Centrum voor Communicatie en Journalistiek (CCJ) biedt cursussen en opleidingen aan iedereen die zich professioneel bezighoudt met journalistiek, schrijven, media en communicatie.

CCJ biedt al meer dan 25 jaar scholing met karakter: goed, leuk en no-nonsense in een professionele omgeving, met zowel docenten als deelnemers van niveau.

Onze docenten werken in relevante werkgebieden en staan met twee voeten in het werkveld. De vertaalslag tussen theorie en praktijk staat centraal. En u kunt het geleerde direct toepassen in uw werk.

 

Onze cursussen

Cursusaanbod

U kunt bij CCJ kiezen uit een groot aantal cursussen op het gebied van communicatie, schrijven, journalistiek en media. Bekijk het totale opleidingsoverzicht.

Cursussen die binnenkort starten

Training op maat

CCJ ontwikkelt ook trainingen op maat. Hebben meerdere mensen binnen uw organisatie dezelfde opleidingsbehoefte? Wij passen de inhoud van de cursus aan op uw wensen. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Lees meer over de mogelijkheden van een incompanytraining of neem direct contact met ons op via ccj@hu.nl of 088 - 481 35 00 (maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.30 uur).

Waarom CCJ?

De kwaliteit van Hogeschool Utrecht

CCJ is onderdeel van Hogeschool Utrecht. Dat staat garant voor een stevig scholingsaanbod dat aansluit bij de bacheloropleidingen Communicatie, Journalistiek en Communication and Multimedia Design.

Ervaring, ambitie en liefde voor het vak

CCJ heeft al meer dan 25 jaar ervaring in het trainen van journalisten, redacteuren, beleidsmedewerkers en communicatieadviseurs. Het ambitieniveau is hoog. Screening vindt plaats aan de poort. Voor alle opleidingen is minimaal hbo-niveau vereist. Onvervalste liefde voor het vak is het uitgangspunt: u ervaart een grote bevlogenheid bij trainers en docenten.

Vernieuwend in inhoud en aanpak

CCJ ontwikkelt nieuw aanbod in intensieve samenwerking met beroepsverenigingen, zoals Logeion, DNR, VVOJ en de lectoraten van de HU. Nieuwe inzichten vanuit onderzoek of werkveld worden meteen verwerkt in ons aanbod.

Professionele basis…

CCJ biedt een professionele basis voor mensen die aan de slag willen in communicatie of media. Bijvoorbeeld Basisvaardigheden journalistiek of Informatief schrijven.

…of de diepte in

Voor ervaren professionals die zich verder willen ontwikkelen, biedt CCJ verdiepingsmodules, zoals Neuromarketing, Onderzoeksjournalistiek of Datavisualisatie en infographics.

Fiscale aftrek studiekosten

Check of u ook uw cursusgeld bij de Belastingdienst kunt aftrekken: Belastingdienst.nl/aftrekstudiekosten.

Contact

Heeft u vragen over ons cursusaanbod? Of wilt u persoonlijk advies over een passend opleidingstraject? Wij helpen u graag verder! E-mail of bel ons gerust: ccj@hu.nl of 088 - 481 35 00 (maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.30 uur).

 Hogeschool Utrecht op Instagram

Bewaren
Bewaren
Bewaren
Bewaren

Aftermovie MicroMasterclass Digidata

MicroMasterclass


Centrum voor communicatie en Journalistiek

Telefoon: 088 - 481 35 00
E-mail:  ccj@hu.nl
Website: www.ccj.hu.nl
Facebook: facebook.com/ccj.hu/
Twitter: @CCJHU
Instagram: instagram.com/ccj.hu/
LinkedIn: linkedin.com

 

In samenwerking met:


Logo NVJ

Logeion 


  Stichting verhalende journalistiek

 


Volg ons op twitter: @CCJHU