PPG-Café

PPG-Café

Vanuit ons cluster Ouderbegeleiding zijn wij gestart met het PPG-Café. Drie maal per jaar organiseren wij voor (oud-) PPG-cursisten een gelegenheid om elkaar te ontmoeten en in een verdiepend gesprek kennis uit te wisselen. Een docent van de PPG-opleidingen zal het gesprek begeleiden. Iedereen kan een inbreng leveren, zowel als inleiding op een thema als een vraag die u met de overige deelnemers wilt delen. Het PPG-Café is een unieke integratie van een netwerkbijeenkomst in een ‘community of practice’, een begeleide intervisiebijeenkomst en een vrijdagmiddagborrel.

Aanmelden

Het concept? Meld u aan via de Linkedin-groep Praktisch Pedagogische Gezinsbegeleiding voor een specifieke bijeenkomst. Neem uw eigen kennis en vragen mee naar de bijeenkomst. Haal zelf een hapje en drankje in het restaurant. En dan kost het verder ‘niets’ anders dan uw eigen inzet en betrokkenheid.

Roostering

In het komend schooljaar hebben we op de volgende data van 15.30 tot 18.00 uur een ruimte gereserveerd op de FMR, Daltonlaan 200-300: 7 november, 6 februari en 5 juni (lokaal 5.44).

Wilt u ook uw collega’s ontmoeten of consulteren rondom een specifieke vraag? Spreek af met oude studiemaatjes en verre collega’s. Kennisuitwisseling en ontmoeting hoeft niets te kosten. Maak gebruik van deze netwerkmogelijkheid die is aangepast aan deze tijden van crisis en meld u aan!

Tot ziens!
De docenten van de PPG-opleidingen