Incompany

Incompany

Om veranderingen en interesses bij te kunnen houden, is het wenselijk dat medewerkers en leidinggevenden zich bijscholen in nieuwe methoden en strategieën. Om die reden kiezen steeds meer instellingen ervoor om de deskundigheid van hun medewerkers regelmatig te bevorderen.

Heeft u specifieke kennis- of opleidingsvragen? Wij kunnen u van dienst zijn met op maat gesneden cursussen en trainingen. Wij stemmen deze qua inhoud, niveau en duur volledig af op uw wensen en behoeften.

Ons aanbod

U kunt bij ons terecht als u behoefte heeft aan:

  • een op maat gesneden aanbod van opleidingen, cursussen en trainingen;
  • advies en ondersteuning bij opleidingstrajecten;
  • ondersteuning bij de implementatie van nieuwe organisatievormen;
  • intercollegiaal overleg;
  • organiseren en uitvoeren van studiedagen en workshops;

In principe is het mogelijk om iedere opleiding uit ons aanbod aan te passen aan uw wensen, maar ook voor andere opleidingswensen die binnen onze expertisevelden vallen bent u bij ons aan het juiste adres.

Waarom bij Centrum voor Maatschappij en Recht?

Ons uitgangspunt is dat wij opleidingen op maat maken binnen het gehele domein van Social Work, Recht en HRM. Ons aanbod is veelomvattend en wordt met iedere vraag alleen maar groter. In de afgelopen jaren verzorgden wij onder andere trainingen in thuisbegeleiding, psychopathologie, mediation, schulden, methodisch werken, oplossingsgericht werken, outreachende hulpverlening, samenlevingsopbouw, herstelbenadering en begeleid zelfstandig wonen. Ook ondersteunen we organisaties bij het uitvoeren van studiedagen en korte trainingen.

Onze werkwijze

Wij kijken samen hoe we uw opleidingsvraag kunnen omzetten in een passend aanbod. Dat leidt tot het opstellen van een globaal programma en een offerte. Na ondertekening van de offerte wordt het programma en eventueel het lesmateriaal uitgewerkt. Wij sluiten af met een evaluatiegesprek met de deelnemers en de opdrachtgever. Na afloop krijgen de deelnemers – afhankelijk van de gestelde voorwaarden – een certificaat.

Contact

Geïnteresseerd in ons incompanyaanbod? Neem dan contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen u graag verder.
Wij zijn bereikbaar op werkdagen via 088-481 96 93 of via werkenstudie@hu.nl.

Vraag de lerarenbeurs aan

Bent u al leraar en wilt u een opleiding gaan volgen? Dan kunt u een lerarenbeurs aanvragen. De lerarenbeurs vergoedt een groot deel van de kosten voor uw opleiding.

Klein meisje steekt haar vinger op in de klas

Lees meer

Contact