Wat doet Human Resource Management?

Wij bieden verschillende opleidingen en cursussen, varierend van een post-hbo recruitment tot vrijwilligersmanagement. Onze opleidingen zijn altijd up-to-date en sluiten aan bij de praktijk.

Wij richten ons met ons opleidingsaanbod op leergierige professionals met werkervaring. Lees meer hierover door door te klikken op de cursus of opleiding waarin u geïnteresseerd bent.

Wij verzorgen desgewenst HRM-opleidingen voor u op maat. Hierbij kunt u denken aan het professionaliseren van een afdeling P&O door het verzorgen van opleidingen op het gebied van: 

  • Arbeidsrecht
  • Outplacement
  • Verandermanagement
  • Personeelsmanagement
  • Management & Organisatie
  • Actuele ontwikkelingen op HRM-gebied (zoals bijvoorbeeld outsourcing en Shared Service Centers)

Ook verzorgen wij opleidingen en diverse vaardigheidstrainingen voor lijnmanagers die zich verder willen bekwamen op HRM-terrein. Denkt u hier bijvoorbeeld aan trainingen op het gebied van verzuim, gezondheid & vitaliteit, selectie, functioneringsgesprekken en begeleiding van ontwikkelvraagstukken.
Daarnaast kunnen wij organisaties op diverse HRM-terreinen van dienst zijn met toegesneden advies en onderzoek. Wij zijn verbonden aan een zogenaamde Kenniskring waarin onder leiding van lectoren onderzoek wordt gedaan.

Het thema 'sociale innovatie' staat hierbij centraal. Zo is recentelijk onderzoek gedaan naar loopbaanbeleid binnen universiteiten; is het effect van het opzetten van een shared service center onderzocht en is bijvoorbeeld gekeken naar de (motivatie) consequenties van het invoeren van budgetteringssystemen op professionals.

Onze dienstverlening kan (afhankelijk van de vraag) zowel door onze docenten als door leden van de Kenniskring en studenten worden uitgevoerd.

Neem voor meer informatie over post-hbo opleidingen, cursussen of advies op maat, contact op met csw@hu.nl of 088 – 481 9693.
Voor meer informatie over de reguliere opleidingen kunt u contact op nemen met de Onderwijsbalie FMR: onderwijsbalie.fmr@hu.nl.

Contact