Iets voor u?

Wilt u werken aan uw ontwikkeling en zélf invloed uitoefenen op het personeels- en organisatiebeleid? Dat is een prima ambitie om de deeltijdstudie Human Resource Management te volgen. Beantwoordt u onderstaande vragen ook nog eens met 'ja', dan is een kennismakingsgesprek waarschijnlijk een goede vervolgstap.

 • Spreekt het u aan om bruggen te bouwen tussen verschillende mensen en partijen?
  Een P&O’er voedt discussies met zijn deskundigheid en probeert partijen op één lijn te krijgen.
 • Wilt u leren een eigen visie te ontwikkelen én open te staan voor andere meningen?
  De visie van de P&O’er is mede bepalend voor belangrijke beslissingen in de organisatie. Een goede P&O’er vaart niet blind op het eigen oordeel, maar staat open voor de visies van anderen.
 • Bent u goed in analytisch en creatief denken?
  P&O-vraagstukken zijn soms complex. Elke organisatie is weer anders. Er zijn weinig standaardoplossingen.
 • Ambieert u een functie waarin u zowel zelfstandig als in teamverband werkt?
  De uitvoering en ontwikkeling van het personeelsbeleid is een taak die de P&O’er niet alleen doet. Hij werkt samen met andere afdelingen en met het management. In grotere organisaties is er een team van P&O-deskundigen die goed op elkaar ingespeeld moeten zijn.
 • Durft u initiatief te tonen en kunt u tactvol opereren?
  Een succesvolle P&O'er durft op de voorgrond te treden als dat nodig is, maar combineert dit met gevoel voor verhoudingen: de juiste mensen benaderen, op het juiste moment, met de juiste toon.

 


 

Toeval bestaat niet

Bij het Centrum voor Arbeid & Organisatie werd een nieuwe printer-copier geïnstalleerd. De accountmanager van leverancier Xerox was erbij. Ze raakte in gesprek met de coördinator van de opleiding Human Resource Management en van het een kwam het ander: de accountmanager besloot haar carrière een nieuwe wending te geven. Inmiddels draait ze mee op de afdeling P&O van Xerox als arbo-coördinator en personeelsadviseur.

Meer weten?

Neem contact met ons op:

Centrum voor Arbeid en Organisatie
e-mail:info.hrmdeeltijd@hu.nl
www.cvao.hu.nl

Persoonlijk Advies

Afspraak-maken

Wilt u meer informatie over deze opleiding? Neem contact op met onze leerteamcoaches voor een persoonlijk studieadvies: info.hrmdeeltijd@hu.nl