Human Resource Management

ONZE OPLEIDINGEN EN TRAININGEN

Human Resource Management (deeltijd)

Met de opleiding Human Resource Management (HRM) ontwikkelt u zich tot deskundige op het brede gebied van personeel, management en organisatie. U leert hoe u de wensen van personeel en organisatie op elkaar afstemt en hoe u daarbij samenwerkt met managers, specialisten en medewerkers. U houdt zich bezig met het verbeteren van hr-processen en u wordt vaardig in de rol van zowel intern als extern adviseur. Daarnaast krijgt u gedurende de opleiding begeleiding bij uw persoonlijke professionalisering. De deeltijdopleiding HRM is een praktijkgerichte opleiding. De studieopdrachten zijn direct toe te passen in uw eigen werksituatie en de docenten, die grotendeels in de beroepspraktijk werkzaam zijn, zorgen ervoor dat de aansluiting met het werkveld actueel is. De opleiding kent een flexibele opzet met thematische blokken die het mogelijk maakt de studie te versnellen of een studiepauze in te lassen.

Innovatief vrijwilligersmanagement

Veel vrijwilligersmanagers hebben behoefte aan ondersteuning bij professionalisering en kwaliteitsverbetering. De post-bachelorcursus Innovatief Vrijwilligersmanagement biedt u de mogelijkheid om hieraan te werken.

HR Business Impact

U bent verantwoordelijk voor people management. Samen met mensen een goede professionele organisatie neerzetten, synergie bereiken; daar staat u voor. U ervaart dat veranderingen en trends zich in een steeds hoger tempo opvolgen en het is bijna niet bij te benen. Af en toe stilstaan en vakkundig bijtanken is daarom essentieel. De post-bacheloropleiding HR Business Impact brengt u op onderzoekende wijze professionele verdieping en verbreding aan in actuele vraagstukken die de essentie van HR raken. 

Coaching van individuen en teams in organisaties

Om anderen succesvol te kunnen begeleiden in hun ontwikkeling is het belangrijk om u allereerst bewust te zijn van uw eigen ontwikkelingsproces en de mogelijke stappen hierin. Zelfbewustzijn en zelfkennis zijn hierbij sleutelbegrippen. Vanuit die basis kunt u anderen begeleiden. In deze cursus Coaching van individuen en teams in organisaties leert u dan ook enerzijds technieken en actuele theorieën op het gebied van coaching en ontwikkeling van individuen en groepen (en groepsprocessen), anderzijds werkt u aan uw eigen ontwikkeling als individu en professional.

Incompany

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Lees meer over de mogelijkheden van een incompanyopleiding. Voor meer informatie kunt u ook direct contact met ons opnemen via csw@hu.nl, of neem telefonisch contact met ons op: 088-481 9693 (maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur).

Contact