Parttime Management Opleidingen

Deeltijdbacheloropleidingen Economie & Management

Wilt u zich professionaliseren in het economie- en managementdomein? Hogeschool Utrecht biedt vier deeltijd hbo-opleidingen (bachelors) aan in deze richting:

Deze opleidingen zijn gericht op professionals die al enkele jaren in het domein werken en zich willen scholen naar hbo-niveau.

Specialisatie na brede propedeuse

Het beroepenveld vraagt steeds meer om specialisten die ook in de breedte kunnen denken. Daarom beginnen onze parttime managementopleidingen gezamenlijk met een brede propedeuse, waarbij belangrijke thema’s uit alle richtingen aan bod komen. Halverwege het tweede jaar begint u aan de specialisatie van uw keuze.

Binnen de richtingen is er 15 tot 30 EC profileringsruimte, zodat u de opleiding nog aan uw eigen wensen kunt aanpassen. Denk daarbij aan meer verdieping, of juist meer verbreding.

Student achter laptop    Student parttime managementopleiding tekent diploma in collegezaal

Relatie studie en werk

Werken en leren staan niet los van elkaar, maar zijn nauw met elkaar verbonden. Bij de parttime managementopleidingen is het onderwijs praktijkgericht. U formuleert samen met uw werkgever een vraagstuk gebaseerd op uw eigen beroepspraktijk, in de context van het thema dat u op dat moment volgt. Zo past u het geleerde direct toe in uw werkomgeving.  

U schrijft zich voor aanvang van uw studie in voor één van de vier opleidingen. Tot de start van de specialisatie (na anderhalf jaar) kunt u binnen de vier opleidingen echter nog makkelijk van richting veranderen, zonder studievertraging op te lopen.

Aanmelden

De aanmelddeadline voor deze opleiding is 1 september 2016.

Contact informatie

Voor vragen of een adviesgesprek met een docent of studiebegeleider: pmo.fem@hu.nl

Padualaan 97

Padualaan 97
3584 CH Utrecht


Exterieur Padualaan 97

Locatie-informatie

Facebook