Foto's en video's

Bekijk nu de foto's van het ICT-Lustrum

Bedankt voor je deelname aan de reünie ‘25 jaar ICT’. Wij kijken als organisatie terug op een geslaagd evenement. Wij hopen dat jij ook hebt genoten. Op onze Facebook-pagina kun je de foto’s bekijken die gedurende de dag zijn gemaakt. FNT Alumni hoopt je bij een volgende activiteit weer terug te zien!


Eerste FNT alumnireünie: daverend succes!

Rond de klok van 18.00 uur, stroomde de kioskruimte bij de Oudenoord 700 al gelijk vol. Docenten en directieleden wisten de binnenkomende alumni een warm welkom te bieden, door ze bij de ingang de hand te schudden. Met de speciale aandacht voor sfeerverlichting en de soft swinging sounds van DJ Stefan, zat de sfeer er meteen goed in.

Tegen half acht ging het Atrium open en nam faculteitsdirecteur André Henken de aftrap, waarbij hij benadrukte hoe belangrijk het is om met elkaar in contact te blijven. Hij werd direct gevolgd door keynote speaker Marcel Bullinga, die met een dynamisch betoog kwam met als thema: “Ben jij beter dan een robot?”. Een betoog over banen en producten van de toekomst, over durven en anders denken.

Na het overheerlijke mediterraanse buffet, was het de beurt aan onze gastsprekers. Zijne Koninklijke Hoogheid Prins Carlos de Bourbon de Parma confronteerde een groot deel van de alumni met grote duurzaamheidvraagstukken in de grote collegezaal. Wilco Verdoold, ICT- en social media specialist trok een volle kiosk met zijn betoog over hoe je social media kunt inzetten voor je persoonlijke business doelstellingen.

Ja, en toen barstte het feest pas echt los. De taps stroomden onafgebroken, de 11-koppige band, De Invalband, wist toch een paar mannen op de dansvloer te krijgen. Last but not least; de positieve reacties ten aanzien van de eerste grote FNT brede alumnireünie, liegen  er niet om. Want genoten is er; van de dj, de band, de sprekers, de sfeer en de oude foto’s. En natuurlijk vooral van het grote weerzien van oude studenten en docenten.