Alumni Instituut voor Gebaren, Taal & Dovenstudies

Ben je afgestudeerd bij het Instituut voor Gebaren, Taal & Dovenstudies van de HU? Dan behoor je tot de groep alumni. Wederzijds contact tussen het instituut en alumni vinden wij erg waardevol; hopelijk vind jij dat ook! Ons alumnibeleid heeft als doel een bijdrage te leveren aan de kwaliteit en actuele waarde van het onderwijs. Je kunt je steentje hieraan bijdragen en er zelf je voordeel uithalen.

Alumnisite

Door lid te worden van onze alumnisite op LinkedIn blijf je op de hoogte van allerlei activiteiten van IGT&D die voor jou interessant zijn, zoals (openbare) gastlessen, masterclasses, activiteiten van het Lectoraat Dovenstudies, het Assessment Centre NGT en nog veel meer. Uiteraard is LinkedIn daarnaast het platform om ervaringen uit te wisselen met oud-studiegenoten en kennis te ontwikkelen en te delen met je contacten. Zeker tijdens de eerste jaren na de afronding van je studie is dit erg leuk en leerzaam.

Leven lang leren

Afgestudeerd? Uitgestudeerd ben je nooit. Nieuwe ontwikkelingen in het beroepenveld en veranderingen in de maatschappij vragen om continue scholing. IGT&D biedt trainingen, cursussen, post-hbo- en masteropleidingen, variërend van een dag tot een paar jaar. Misschien heb je een stageplaats in de aanbieding, heb je een suggestie voor een training of wil je jezelf ontplooien als gastdocent. Ook dan kunnen we wat voor elkaar betekenen!

De alumnisite is bedoeld voor afgestudeerden van de opleidingen:

• Ad Schrijftolk
  • Leraar NGT (bachelor)