Alumni Instituut Theo Thijssen

Welkom op de website voor alumni van de pabo-opleiding van Hogeschool Utrecht.

Ben je afgestudeerd aan onze pabo (of bij één van de voorgangers ervan), dan ben je automatisch welkom als gerespecteerd lid bij deTAK, de Thijssens Alumni Kring. Bevestig je lidmaatschap middels het aanmeldformulier.

De TAK is opgericht om onze alumni en de opleiding met elkaar te blijven verbinden. Via TAK blijf je op de hoogte van recente ontwikkelingen in het onderwijs, kun je kosteloos om advies vragen bij verdere stappen in je loopbaan, bij sollicitaties en eventuele vervolgscholing. Met de nieuwsbrief zullen we je informeren over terugkomdagen, masterclasses en workshops voor beginnende leraren.

Ook als je in de praktijk tegen bepaalde ervaringen of situaties aanloopt, kun je voor ondersteuning een beroep doen op TAK. Daarnaast is het voor ons als pabo interessant en belangwekkend om op termijn te vernemen welke loopbaankeuzes je hebt gemaakt en welke aspecten van de opleiding daarbij zinvol waren of juist werden gemist. 

Actueel

De TAK bestaat pas met ingang van dit studiejaar 2016 - 2017. Dat betekent dat er nog veel gedaan moet worden, om onze contacten met alumni op een geöliede manier te laten verlopen. Mocht je hiervoor ideeën hebben, of willen meewerken aan de verdere realisatie, dan is een berichtje aan ons TAK-secretariaat voldoende.

Dit jaar richten we ons op de volgende onderdelen:

  1. Vormen van een werkgroep ter ondersteuning van de activiteiten van TAK
  2. Creëren van een adressenbestand voor pabo-alumni
  3. Inzetten van Hu-website en social media om contacten te bevorderen
  4. Uitgave van een nieuwsbrief realiseren
  5. Organisatie van een alumnidag in het voorjaar van 2017

Pak die TAK vast en blijf nieuwsgierig. Wij houden je op de hoogte!

Meer informatie

Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten