Alumni HU Xtra

Hogeschool Utrecht hecht veel waarde aan het contact met haar alumni. Behalve een band met hun opleiding kunnen studenten ook om andere redenen een band hebben met de HU.

Collegezaal Padualaan 101

Deze band kan bijvoorbeeld voortgekomen zijn uit extra curriculaire activiteiten als medezeggenschap, een bestuursjaar of een excellentietraject. Voor deze studenten is er het HU Xtra alumninetwerk. Binnen dit netwerk willen we alumni bij elkaar brengen om kennis te delen. Daarnaast zullen we op termijn vanuit de HU vrijblijvend verschillende activiteiten organiseren voor het netwerk.

Je kunt lid worden van het HU Xtra alumninetwerk wanneer je:

  • Een bestuursjaar hebt gedaan binnen de HU;
  • Lid bent geweest van een medezeggenschapsorgaan;
  • Topsportondersteuning hebt genoten tijdens je studie;
  • Tijdens je opleiding een onderneming bent gestart;
  • Een excellentietraject hebt gevolgd (bijvoorbeeld Sirius of een ander honours-traject);
  • Aan een leiderschapstraject van Studium Generale hebt deelgenomen

Om als alumnus lid te worden vul je het aanmeldformulier in. Studeer je nog aan de HU maar wil je je alvast aanmelden voor het netwerk? Klik dan hier. Daarnaast kun je lid worden van het HU Xtra Alumninetwerk op LinkedIn.

Het HU Xtra alumninetwerk is een initiatief van team HU Xtra. HU Xtra valt binnen de Dienst Onderwijs, Onderzoek en Studentzaken (OO&S) van HU Diensten. Het HU Xtra alumninetwerk is dus geen initiatief van een opleiding of faculteit, maar is opleiding- en faculteit overstijgend. 

Meer informatie

Contact

Heb je vragen? Mail dan naar huxtra@hu.nl.

Word lid

LinkedIn

Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten